Magiskt

På morgonen skottade jag snö i närmare två timmar. Det var ju mindre kul. På eftermiddagen slutade det snöa och solen tittade fram på en blå himmel. På väg till Stall Björkbackegård såg det ut såhär... dimmorna låg över ängarna och solen sken mej rätt i ögonen. Magiskt vackert, men liiiiiite svårt att se vart vägen tog vägen i dimmorna och motljuset.

Kvällens rallytävling var fortsättningsklass, dubbla starter, och vi hade fått 80(!) anmälningar. Helt otroligt! Alla dök inte upp, men det var många där. Och så trevligt det var. En kille berättade att han hört så mycket gott om våra tävlingar, att han var tvungen att åka och kolla själv. Han hade kört från Uppsala!!! Vi får mycket beröm för våra tävlingar och vid prisutdelningen var det en av deltagarna som föreslog en applåd för arrangörerna och den blev både lång och varm. Gissa hur glad man blir i hjärtat av sånt?!

När alla hade åkt hem, sådär vid 22.20-tiden, ja då återstod städning av cafeterian, sopning av läktare och sånt. Men det är roligt att få vara med och fixa. Fint att få vara en del av gänget bakom kulisserna.

Kommentarer