Fynd och rally

Började dagen med ett sockerfritt fynd. Jag såg inte ens när hon plockade upp den men plötsligt gick hon sådär "malligt" som hon gör när hon har något i munnen och jodå, där i skägget hade hon gömt en pantburk *ler*

Hon är ju för söt.

Matforsklubben ordnade öppen rallyträning. Så lyxigt att få komma och gå färdiga banor. Det fanns tre stycken att välja mellan och planen var lite lagom lerig. Rätt mycket folk och hundar. Allt detta tillsammans gav bra störning och bra träning!

Min kompis Maud var där med sin mittelspitz Nyx. Den hunden är som en instruktionsbok i hur Kontakt ser ut. Inte ligger Tosca sådär och tittar på mej?!


 Men stundtals går hon rätt fint, den lilla Kakan.

 Backade gjorde hon med bravur igår. Duktig, duktig tjej!

Och busa, det kunde hon också!

Sen åkte vi till Hasse, som fyllde år. Det tyckte Tosca var kul, för då fick hon först gå en liten promenad tillsammans med Vida och sen fick tjejerna busa på deras lilla inhägnade baksida också. Lattjolajban.

Och så avslutade vi dagen i samma stil som den började, fast denna gång var fyndet en arbetshandske. Hon är helt fenomenal på att hitta borttappade grejor.

Kommentarer

 1. Duktiga rallybrudar, samlartjejen och matte! Men oj vilka snödrivor som ligger kvar, såg på nyheterna igår att ni har rejäla översvämningar i samband med snösmältningen. Skönt att planen har töat fram iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det forsar vatten från skogen och rakt ner på vårt hus. Jag var ute och grävde i diket igår och lyckades dra om värsta strömfåran så att det mesta vattnet nu tar en annan väg än rakt på oss. Vi har ju källare så det känns inte jättekul om det skulle hamna där...

   Snödrivor har vi fortfarande och i skogen är det också mycket snö. Men det minskar stadigt. Planen ifråga var plogad från början, så därför tinade den fram ganska fort.

   Radera

Skicka en kommentar