Vi drar till...

Vi drar till... nej, inte Blåkulla, men mot Enköping, minsann. Första paus med fika och hundrastning, sträcka på benen och allt det där... Tosca tyckte v.e.r.k.l.i.g.e.n. att hon skulle få smaka lite bulle, hon också. Hon, som aldrig brukar tigga annars?! Jodå, klart att hon fick en liten bulle-bit.

 Här var det vi rastade. Ganska mycket snö och väldigt isigt.

Framme på campingen, där vi ska bo i fyra nätter fick vi hämta stugnyckeln i ett värdeskåp enligt instruktioner via sms. Tekniken går framåt och inga människor behöver jobba med att möta andra människor längre. Bara stoppa nycklar i kuvert och sen sköter gästen resten. De fyra nätternas boende har jag, jodå.. det har jag... igen... vunnit i en utlottning på FB(!!!).

 Jajamensan, nyckeln passade i dörren till stuga nummer 21.

 Pastasalladslunch ute! Inte jättevarmt men ändå ganska behagligt mitt i solen.

Campingen ligger just vid Mälarens strand och vi tog en fin promenad i eftermiddagssolen. Isen ligger på sjön och man kan säkert gå på den också, men det vill inte jag. Jag har en väldig respekt för isar.

Rastplats? Ja, det passade ju bra, eftersom jag var ute och rastade hunden *ha ha ha* Vi tog och följde den här stigen iallafall, tänkte att den var lika bra som vilken annan stig som helst.

 Och titta! Det var BARMARK!! Inte hela vägen och inte överallt, men ändå... underbart!!!

Här var det mera snö och en märklig formation av ganska stora stenar. Vet inte vad det är för bygge och det fanns ingen skylt eller så som informerade om det heller.


Tosca fick förstås gå i koppel hela tiden, så vi hittade på lite roligheter längs vägen. Upp här och gå där, stå där och balansera här, gör si och gör så... lite hjärn- och kroppsgympa är alltid bra.

 Hundbad finns det här också. Så trevligt.

När vi kom tillbaka till stugan satt vi ute en stund, tränade lite rally och busade. Sen tog vi in bädden och Tosca verkade såååå nöjd med att ha med sej sin egen säng. Lugn och nöjd lade hon sej i den och...

 ... somnade! Med lilltungan lite utanför. Hur söt som helst.

 Kvällspromenaden var en bedövande vacker upplevelse...

... och att gå på ett underlag som inte består av is och snö är obeskrivligt fantastiskt underbart skönt!

Tosca hittade en tappad fingervante som hon obemärkt plockade upp, gömde i skägget och bar hem till stugan, tog in och sedan låg och smygtuggade på en lång stund innan jag undrade vad hon egentligen låg där på mattan och gjorde så diskret??? *ha ha ha* När jag frågade reste hon sej helt oberört och lade sej i bädden istället. Låtsades inte alls förstå var den där grå vanten kom ifrån? Hon hade faktiskt inte en aaaaaning om det. Så det så! Hon är helt sagolikt rolig, denna där *ler*

Kommentarer

 1. Åh vilken bra vinst! Så härligt att se bilderna från Enköpingstrakten! Är det campingen på Bredsand? Enköping är "nästan hemma" för oss, vi har släkt/familj där och brukar fira julen tillsammans där uppe (jo, för oss är det uppe - även om det är nere för er) Ska ni kanske till och med besöka Kalle-turk? Eller Hågahagen, det kan ju behövas en briard i Hillevis statistik ;-)

  Fint oxå att se att Tosca gillar att resa - och att ni gillar att resa med henne. Kan ge oanade möjligheter framöver, om man vill slippa snön förstås. Hon är bedårande söt på sovbilderna i sin säng. GLAD PÅSK hälsar vi från Provence - som har besök just nu av tre Enköpings-tjejer ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastiskt bra vinst! Fast jag skulle ju jobbat två hela dygn i påsk, så det fick bli en hastig semesteransökan, som såklart beviljades muntligt och direkt. Trevlig chef jag har.

   Otroligt hur liten världen är, släkt och jul och besök i/från Enköping. Och här är vi?! Spännande. Och nej, inga såna där andra besök är inplanerade. En annan gång kanske, vi får se.

   Resa med Tosca är inga som helst problem. Hon är van att åka bil och aldrig har hon varit svår att ha med sej nånstans. Så vill vi "mer" framöver, så kan vi. Vaccinerad är hon ju också, som du vet.

   Glad Påsk!

   Radera
 2. Jamen äsch, som vanligt! Skrev ju också allt det där med Bredsand i morse (där fick vi alltid ha våra idrottsdagar) men härligt att vinna ett boende sådär! Grattis.

  En grav är det ju, röset där, men kommer inte ihåg om det var järnålder... Men... grav som grav!

  Hoppas ni får det bra och Mälaren är ju fin nu innan den gröna geggar invaderar med sina giftalger.

  Söt lilltunga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som ovan igen: Världen är bra liten. Så du har varit här på friluftsdagar, du. Tänka sej.

   Och ja, såklart. Det borde jag väl räknat ut med lilltån, att det var en grav, men det gjorde jag inte. Får skylla på ett litet skavsår på nämnda tå??

   Mälaren är istäckt, så nån algblomning är det inte tal om ännu..!! *S* Vi har det toppen!

   Radera

Skicka en kommentar