En extra natt

En extra natt i Mellansjö blev det. Inte för att vi väldigt gärna ville det, utan för att saker hände som gjorde att vi faktiskt var tvungna. Men nu är allt löst på allra bästa sätt, vilka fantastiskt hjälpsamma människor det finns i världen ändå. Säger bara det!

Och här är Tosca på förmiddagens lilla, lilla koppelpromenad. Vi är så rädda om tassen som det bara går och hittills håller hon sej lugn inne iallafall. Bra där, bruden!


Ler åt grannarnas lilla midsommarstångsodling. Den ser lite fel ut med snö på *S*

ALLT ser fel ut med snö på, faktiskt. Så här såg det ut när vi kom hem till Tistelvägen. Ja, fast det var ju inte skottat heller, såklart. Barmark och sol i fredags när vi åkte  hemifrån och så så här nu?!!! Fy tusan.

Och till sist, några usla bilder tagna med mobilen i pannlampans sken i lördags kväll. Tjejerna hade röjt i skogen 3 km. Ja, alltså... vi tvåbenta hade gått ungefär 3 km, de fyrbenta betydligt längre och fortare. Så var det dags att koppla dem för vi måste passera en liten väg på väg hem. Då hittade en av dem en Pinne... som den andra också ville ha. Blev lite bekymmersamt innan de hade rett ut åt vilket håll de skulle och hur man då skulle hålla i pinnen på bästa sätt *S*

Kommentarer

 1. Oj! Det var inte några små snömängder som kommit... Huh, hälsar en provencalsk skåning ;-) Den där midsommarstången ser allt lite malplacerad ut...

  Hann ni bli färdiga då - med allt ni skulle hinna med? Trots oförutsedda händelser?

  Tjejerna är väldigt söta i sitt samarbete. Hoppas nu bara att tassen snart läkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi är färdiga. Nu ska vi bara hålla varmt några dagar till och sen...

   Gulligaste flickorna i världen, de där två. Tassen pysslar jag lite med och hoppas att den läker bra. Och helst fort, så Tosca får ut och rejsa lite snart igen.

   Radera
 2. Önskar och SER att Toscatassen mår bra. Snart är det rejsdags!

  Ha det bra i ert ... pyssel handlar det väl knappast om men väl grovarbete!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra. Hon gör inget väsen av sej alls, så länge hon är inomhus. Och ute tar vi små promenader i lugn takt. Så går det väl ihop, det där såret.

   Pyssel och pyssel... tja... *ler*

   Radera

Skicka en kommentar