Skogsprommis

Medan hussen åkte iväg med bilen för att få vinterskorna på, så passade Tosca och jag på att traska en sjukilometersrunda i hemmaskogen. Hon kunde till och med vara lös långa stunder, helt härligt! Och vädret ska man väl inte klaga på heller, blå himmel och solsken. Blåsigt ja, men inte som igår. Och så får man ju passa på lite tidigare om dagarna nu, när vintertiden (eller normaltiden, om man så vill) är tillbaka igen. Det blir mörkt tidigt.

Idag är det bara mobilbilder och som jag berättat många gånger tidigare så är min mobil rätt kass på rörliga motiv. Suck.

Satte mej på en stubbe för att tömma ur en liten irriterande och vass sten ur min högra sko. När jag mödosamt tagit min gamla kropp upp på fötter igen och vänder mej om... ja, då stod Tosca där och poserade så snyggt. Hon är väl för rolig, denna där?! *S*

Strax efteråt ville hon absolut ha denna Pinne MS (Modell Större) men den satt fast. Hur hon än slet och drog och försökte, så lossnade den inte.

 - Nähä, sa Tosca. Men jag kan kanske gnaga av den på mitten istället???

Som sagt var... min mobilkamera är INTE lika snabb som Tosca, som swischade förbi här.

Men stillastående motiv i solsken, ja då funkar det ju lite bättre *S*

Kommentarer

 1. Mobilkameran tycks ju funka fint - när prinsessan poserar iaf. Blå himmel och solsken, vilken höstdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är talanglös om motivet är rörligt (vilket Tosca är lite då och då) och om ljuset är det minsta lilla sparsamt. Men ibland är det väldigt skönt att inte behöva bära nån kamera... Blå himmel och solsken kan få vem som helst på lite gott humör!

   Radera
 2. Hillevi säger:

  Ljuvlig är hon denna där! Så fint hon sitter där på första stubbfotot och trollar bort hygget alldeles.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hygget är fulare än Tosca, men det går åtminstone en ordentligt upptrampad stig tvärs över det och Tosca kan vara lös där en stund också. Bra, trots allt det skövlade och fula.

   Radera

Skicka en kommentar