Höstpromenad

Idag var Sture och gratulerade damen han är god man åt, hon fyllde hela 95 år! Nån dam på samma boende höll tal och allting och sedan fick Sture höra att hon, tal-damen, ska fylla 100 nästa vecka!

Medan han "roade sej" gick Tosca och jag en promenad i Skönsbergsspåret, som ligger rätt nära. Hösten är definitivt här. Se bara hur mycket löv som redan blåst av träden.

 En fin, mossbeklädd stubbe.

 Tänkte ta en tjusig huvudbild av Tosca, men hon ville något helt annat. Ha ha ha.

 Lite bättre, men skräpet i pälsen vid ögat stör mej mycket.

 - Upp! sa jag till Tosca och tänkte att hon skulle kliva upp lite med framtassarna eller så, men "upp" betyder just UPP och tog ett lite skutt och satte sej på brädan som en gång i tiden varit en bänk...

 ... inte för att hon egentligen fick plats?!!!! Men hon gjorde det iallafall.

Hur söt kan man vara?

Vi brukar syssla med lite "sånt här". Upp och sitt, upp och gå, balansera och stå och så... så för henne var det en helt vanlig liten uppgift hon fick, tydligen. Gull-fia!

Höstfärgad hund har jag.

Sen åkte vi hem och ställde hunden i duschen, schamponerade och balsamerade och fönade och borstade. Nu är hon som ny och kan ge sej ut i skogen och gegga ner sej igen! *S*

PS. Har uppdaterat lite bakåt i bloggen. Bland annat med boktips under rubriken "Ny vecka". DS.

Kommentarer

 1. Vilken fin promenad på mjuk skogsväg. Tosca är verkligen höstfärgad och smälter in som det söta skogstroll hon är. Tycker att den första huvudbilden är så fin, där hon tar in hela världen i sitt stora leende.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att den bilden också är fin, den har ju Tosca som motiv! *S* Men det blev ju inte exakt som jag hade tänkt mej... *ler*

   Det finns vägar att gå även om hela klubbens område blivit ett kalhygge med sönderkörda vägar och elände. Jag är så oerhört ledsen för det. Det här är ett motionsspår "inne i stan", men det funkar också, om man råkar vara åt det hållet.

   Radera
 2. Tack för tidigare uppdatering, nu fattar t om jag... ;-)

  Höstlikt har ni det, och det är väl dags. En fin Tosca-färgad årstid. Tycker för övrigt att hon gör sig bra på alla bilderna, Kakan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hösten är vacker, men ack så kort, tyvärr. Sen kommer långa kalla vintern. Jag längtar inte dit ett dugg.

   Radera

Skicka en kommentar