Favoriter i repris

Vi börjar med den här favoriten i repris - en hund som äter frukost. Idag igen! Hon är vad det står på underlägget här... en Top Dog *ler* Man får säga till henne att hon ska gå och äta och gärna visa med handen också åt vilket håll och så... lite övertydlighet skadar inte... men sen äter hon. Faktiskt.

Och det var första favoriten i repris.

Idag var vi igång tidigt. Det hade knappt blivit ljust när vi kom till stan. Och då hade vi tankat också. Regnet vräkte ner och det var bara två plusgrader. Brrr.

En paus vid Lomtjärn, precis som vanligt. Usel mobilbild i regnet. Andra favoriten i repris.

Efter Ånge blev det bara sämre och sämre... och när vi kom fram till Mellansjö (som också är en favorit...) såg det ut såhär. Usch. Förra veckan föreslog jag att vi skulle skifta till vinterdäck, men Sture tyckte att det skulle bli lite kallare först. Alltså är vi ute och kör i slasket på sommarsulor. Jaja, det gick ju bra men nog börjar det bli dags att tänka på byte, åtminstone.


Vi promenerade lite och Tosca sprang som en galen tok, just en sån som hon är *S* Tur att hon stod stilla nån gång, annars hade det inte blivit någon bild. Telefonen fixar inte så dåligt ljus och rörligt motiv dessutom...

Så kom Anders och Olle med stort släp och började lasta på grejor. Skotern är redan på och till höger står vår lilla "manuella skoter"... *S*

Någon timme senare hade vi knökat på hur mycket jox som helst på det här megastora släpet och grabbarna drog iväg hemåt igen. TACK för hjälpen!

Tosca parkerade sej vid ytterdörren, lite bekymrad över allt plockande med grejor.

- Bäst att jag ligger här och håller koll, så att ni inte råkar glömma mej, verkade hon tycka. Hon brukar inte ligga sådär gulligt med tassarna, så jag skyndade mej att langa fram telefonen igen. Bara såna bilder idag.

Kommentarer

 1. NEEEEJ! Är det inte alldeles för tidigt för såna' vinterslaskbilder?

  Prinsessan är som vanligt söt och fin - men resten vill vi inte se... ;-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som tur var regnade snön bort senare under dagen. Men blött och slaskigt var det ju ändå... usch å fy. Kallt också. Bara enstaka plusgrader.

   Radera

Skicka en kommentar