Säg hej till Emil!

Birsta-tur på förmiddagen. Kom för tidigt, butiken jag skulle till hade inte öppnat. Så jag kilade in på ICA Maxi och sa hej till Emil, som sommarjobbar i bageriet. Här stod han och gjorde jordgubbstarteletter. Började kl 6 och skulle jobba till kl 16! 

En rolig grej är att även hans lärare sommarjobbar här(!!) *S*


Det jag egentligen skulle göra var att reklamera mina goretexskor. Igen. Jag fick ett par nya i november, för att de första jag köpte inte höll tätt. Det var en del tjafs då, för det var sand under innersulorna och säljaren tyckte att jag borde fattat att jag skulle dammsuga skorna inuti, eftersom sandkornen kan skada goretexen. Men eftersom jag är så korkad att jag inte hade förstått det, så fick jag ett par nya skor som lite "goodwill".

Det var som sagt var i november och då var det vinter. Alltså fick skorna ligga kvar i kartongen till i april eller nåt... inte använt dem särskilt mycket... och nu blev jag blöt om högerfoten IGEN.

Så, The Queen of Reklamationer (jag!), begav mej tillbaka med dojjorna ännu en gång... och här är mina nya. Håll nu tummarna för att jag kan gå torrskodd i vått gräs, till exempel, framöver.


Låt mej presentera Thomas! Thomas är Lenas man och högra hand, banbyggare, skrivare och alltiallo på rallytävlingar, och annars också tror jag *S*

Till helgen ska Lena döma rally i Gävle och hon funderade på om hon gjort en för svår bana. Därför frågade hon mej(!!!) om jag ville komma ut på klubben och provgå hennes mästarbana inför helgen. Oj!

Men självklart tog jag chansen att få träna på en tävlingsbana. Och bortsett från att vi, Tosca och jag, helt enkelt inte har tränat på en del moment och följaktligen inte alls kan dem, så gick det riktigt bra! Både Thomas och Lena kom med strålande positiv kritik och jag känner att jag fick en riktig självförtroende-boost och massor med inspiration för kommande träning.

Jättejättekul!

Köpte en smörgåstårta med kort datum på ICA Maxi, hos Emil, på förmiddagen. Den passade utmärkt som kvällsfika efter rallyn och efterföljande skogsprommis. Fast, ärligt talat, jag gör mycket godare smörgåstårtor själv.

Kommentarer

 1. Grattis till Emil! Vad månde bliva av honom! Läraren på samma ställe, oj! Bra praktikplats, då.

  Kul att Tosca fick testa banan, hon är ju för perfekt, din trollhund!

  Goretex gillar jag inte men ditt XXL hanterar ju reklamationer väldigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har börjat tappa hoppet om att någonsin få ett par goretex som håller vad de lovar, faktiskt.

   Läraren jobbar i bageriet, men Emil håller till i konditoriet, han.

   Superkul att få provgå Lenas bana. Fick så mycket positiv feedback också och även om vi inte alls är framme vid mästarklassen ännu, så känns det inte som om det är en ouppnåelig klass. Faktiskt. Och nu sticker jag väl ut hakan lite... och så kommer vi aldrig dit, för vi lyckas inte ta oss ur avancerad?! *ha ha ha* Vore rätt åt mej, när jag är så stöddig!

   Radera

Skicka en kommentar