Ditt och datt dagen efterNär man blir klubbmästare får man en väldig massa priser, även om man inte hade någon konkurrens och inte ens gjorde nåt särskilt bra resultat *S*
Hundmat från Hill's, koner skänkta av Caroline och Viktoria i Briardklubben, en ljuslykta från själva klubben, en godispåse från Arken, en medalj av Monicas fina hund Magica och en "diplomtavla" som jag gjort själv (ja, alltså... jag gjorde en till varje klass och råkade få den här med mej hem själv).

Tosca poserar i trädgården.

Här poserar Tosca på klubben strax efter att hon blivit bedömd i ringen. Vacker som en dag! En bild tagen av Viktoria Arehult i lördags.

Vi, Tosca och jag, hade snitslat två skogspromender till dem som campade på klubben. Tänkte att det kunde vara trevligt att kunna utnyttja våra fina omgivningar. Idag var det dags att plocka ner de där snitslarna igen, så det gjorde vi. Hämtade lite mer sopor och en kvarglömd gurka också. 

De före detta utställningsvackra tassarna är inte just det längre... *ha ha ha*

När vi kom hem kom jag på att jag glömt kopplet på klubben. Ja, just ja... jag lade det i gräset bredvid mej när jag tömde ur en korg med bajspåsar i en sopsäck... tusan! Bara att åka ut och hämta det! Tur att vi har nära...

Ja, det är v.e.r.k.l.i.g.e.n. tur att vi har nära. För när vi kom dit och jag letade runt i gräset så kom jag på att kopplet, det hade jag ju stoppat i fickan(!!!!). Jag är nog lite trött efter helgen fortfarande, tror jag. Lite "dagen efter"...

Nåja. Sedan åkte vi hem. Igen. Och klippte gräset som jag inte hann klippa i fredags, för då fick jag åka och handla glömda grejor till utställningen.

Vi har väldigt fina pioner. Många blommor och massor med knoppar. Och fullt med ogräs runtomkring. Det gör ingenting. Jag är inte, och kommer aldrig någonsin att bli, någon trädgårdsmänniska.

På kvällen åkte vi och handlade hundmat för de närmaste tre månaderna. Fick titta på deras nya hundhage. De har greyhounds och nu hade de hägnat in cirka två hektar(!!!) gräsmark med högt, fint stängsel och där kunde hundarna springa omkring bäst de ville. Helt otroligt fint var det!

När vi var på hemväg fick Tosca springa lite på ett annat ställe.

Hade tänkt att inte alls "göra" nåt med Tosca idag, men kunde ändå inte låta bli att ställa ut våra nya koner och ladda med "landminor" av olika slag runtomkring, till och med en kakburk ställde jag ut *S*. Fram med kokt kycklinghjärta och så gick vi... traskade runt och hit och dit och fram och tillbaka... mellan och bredvid och på alla håll och kanter. Detta behöver vi träna på, men idag gick det såklart bra (till skillnad från igår, då, när det var "allvar").

Avslutade med ett litet godissök på de överblivna kycklinghjärta-bitarna. Gott gott!

Kommentarer

 1. Avkoppling och återhämtning! Det behövde ni. Å sen så tycker jag att Kakan är ännu charmigare med sina "lerpussfötter" - även om hon visst det är vacker när hon är nyfönad...

  Pionen är fantastisk! Har aldrig sett nån'liknande...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det behövde vi. Fast det kändes som om vi flängde omkring nästan hela dagen ändå. Men inga tider att passa iallafall och saker gjordes i lagom tempo. Det var kul att leka lite mellan konerna också, tyckte både Tosca och jag, så vi hämtar oss säkert *S*

   De leriga fötterna torkar rätt fort och då ramlar det mesta av. Inne, ute eller i bilen... *ler*

   Pionerna är mååååånga. Och jättefina!

   Radera
 2. Så många priser! Fyndig tavla du gjort och roligt med rosa koner, då Tosca kommer från Goblinwalley. 💝 Passande pioner också - väldigt fina.

  Allt för den vackraste som gör sig så fint både i "hang the dog-koppel" och i lertossor.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, fast JAG är inte särskilt rosa av mej. Mina gamla koner är gula... *S*

   Jag hänger henne inte i utställningsringen, men försökte få bort min egen hand ur bilden, på den där bilden. I ringen är hon så lös och ledig som det bara går och hon spexade rätt friskt också. Bus-fian! Domaren sa att det är "bra att hon har kul!" eller nåt i den stilen. Noterade att hon var glad och sprallig och att det fick hon gärna vara. Sympatiskt!

   Radera
  2. Såklart att du inte hänger henne! Jag brukar bara säga så om tunna koppel för Embla såg alltid mycket förnärmad ut i ett sånt och ansåg att jag var "väldigt elak matte som alltid envisades med att hon väl kunde titta upp nåååån gång i timmen, inte bara ner i marken "då kan man ju missa nåt" eller bakåt "nån annan hund kan ju mucka gräl och det vill du väl inte" osv, kära hund!

   Radera
  3. Jag kallar dem bara för "snöre", de där kopplen. Och när jag rusade in i ringen i vårt vanliga läderkoppel och rundsydda halsband och andfått bad någon om att låna mej just ett "snöre" var det ingen som fattade vad det var jag ville ha *ha ha ha*

   Radera

Skicka en kommentar