Men, va?!

Morgon i Mellansjö. Va fasen, liksom?! Under nollan och mer snö har kommit under natten. Bläh. Och lite mera bläh också.

En tur ut på udden. Där nere står Tosca och dricker vatten vid sjökanten, där isen faktiskt släppt. Hon dricker ju helst bara utomhus, den knasiga lilla flickan.

 Där borta skymtar också blått öppet vatten mitt ute i sjön. Jodå. Det blir vår. Men inte just idag.

Här mellan tallarna var det ändå ganska snöfritt. Skönt. Lurvig är pälsen... som det står i visan *S*

Sen åkte vi hem till Kvissle. Mindre med snö, men kallt som tusan här också. Bredvid Räddningstjänsten (här på bilden) ligger vårdcentralen, dit Sture skulle på lite koll. Vi andra två passade på att gå en liten runda i blåsten.

Resten av dagen rullade på med diverse göromål. På kvällen hälsade vi på Vida, men då hade kameran tagit ledigt, tyvärr. Flickorna lekte och lekte. Och lekte lite till *S*

Kommentarer

 1. Åh, neeeej! Men på bilderna ser det ändå ut som en vacker solig vårvinterdag... Fast lite malplacerad i maj månad förstås... hälsar en äkta provencalsk skåning.

  Tosca ser ut att trivas med alla väderlekar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fruktansvärt kalla vindar. "Arktisk kyla" kallade de det i tidningen... och det är så det känns. Kallt ända in i märgen. Mössa, vantar och långkalsonger är ett måste om man vill vara ute en stund. Vedervärdigt i maj månad, om du frågar mej.

   Tosca, däremot, är nöjd i alla lägen. Om hon bara slipper sitta i, eller bredvid, bajshögar. Där går gränsen.

   Radera
  2. Ja, det är hon minsann!

   Radera
 2. Härliga kalla vindar! Vilken luft. Lite mer vatten här bara, tack! Ni har verkligen ordnat det för er med era två hus - underbara platser båda två.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kalla, ja. Härliga, nej. Vatten så det räcker till. Och visst är det mysigt med två hus, fast ibland saknar jag lite camping här och där också... är jag inte förfärligt bortskämd?!

   Radera

Skicka en kommentar