Bara bilder (nu med text)

Text kommer senare.. måste jobba.

Det här rådjuret stod och tuggade bara cirka 10 meter från stigen, där Tosca och jag kom gående på vår skogsprommis före jobbet. Det blev förstås skrämt och skuttade iväg, vilt skällande på rådjurs vis. Men jag tycker att de brukar skutta iväg alldeles tysta, den här skällde nog upp emot en minut!


Här är en bit av "vår" fina hage, den som ligger mitt i skogen. Utmärkt plats att släppa hunden på, har jag tjatat om tidigare... och tycker fortfarande.


Jag satte mej på en sten för att vila mina kassa fötter, medan Tosca spatserade omkring som hon själv ville en stund. Plötsligt kom hon och lade sej tätt intill mej. Gull-fian!!

Här ligger hon på samma ställe, men ur en lite annan vinkel. Världens underbaraste tassar, det där!

Dagens lilla gyttjebad.

Vi såg en rätt stor ödla, men den hann jag inte fota, och plötsligt låg det en rejäl snok alldeles intill vägen där vi gick. Tyvärr hann den ringla iväg lite medan jag fibblade fram kameran, men man ser den här mitt i bilden.  Jag tyckte iallafall att den var stoooor!

Och sen åkte jag och jobbade ett dygn. Utflykt till Fläsian och veckohandling bestämde jag mej för att det skulle stå på dagens schema. Blev bra.

Kommentarer

 1. Helt okej med bara bilder! Framförallt med så fina motiv...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag fått dit lite bokstäver också... *ler*

   Radera
 2. Toscatassarna är imponerande! Bra att ni kom ut lite - du gör bra från dig på jobbet. Tosca kan bli personal utryckare på det - tror att hon skulle bli utmärkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är en personal utryckare?? Tosca skulle givetvis vara bra på det, eftersom hon är bra på allt (enligt sej själv åtminstone) men vad ÄR det??

   Radera

Skicka en kommentar