Tisdag lite här och där

 Börjar dagen med en liten skogspromenad i solskenet.

 Absolut finaste hundnäsan som finns. Jodå.

 Helt underbart var det.

Hade anledning att äta lite gott till lunch, så det gjorde jag. Sen köpte jag mej ett par nya springskor, men dem har jag ingen bild på.

Tosca har varit i sta'n också idag. Motionerat svansviftarmuskeln en hel del, det var ju så många människor där, som man hade kunnat hälsa på om man bara hade fått ;) Människorna vi mötte motionerade sina skrattmuskler, tänk att alla spricker upp i ett leende när de ser Tosca?! Antingen ser hon otroligt rolig ut, eller så tycker de bara att hon är charmig???

Undrar vem som bor här? Tosca stod lääänge med nosen mellan spjälorna och bara tittade in i trädgården. Inget speciellt syntes, som jag märkte iallafall.

Råkade få syn på den här husbilen i en trädgård och kunde bara inte låta bli att fota den. Jag har kikat lite på husvagnar på sistone, är en gnutta campingsugen nämligen. Men just den här tror jag inte att jag skulle vilja ha *S*

Och så kan jag som avslutning berätta att idag passerades en "magisk gräns" i omröstningen i Energichansen, där ju Njurunda BHK gått till final... vi kom över 10% av rösterna! Det innebär (just nu) 15000 kronor till klubben. Jag hoppas verkligen att alla orkar hålla i och rösta imorgon och på torsdag förmiddag också... det vore fantastiskt fint att få alla dessa pengar till verksamheten!

Kommentarer

 1. Oj, det var ju mycket pengar och förhoppningsvis blir det lite till!! Jag gör mitt bästa att rösta och till slut går det (övar redan på att bli guldfisk i nästa liv och känner mig rätt framgångsrik där!) :D

  De tycker att Tosca är CHARMIG! Det är hon verkligen, inte minst där vid grinden, haha!

  Hoppas att ni hittar en bra campingvagn - värdig en Tosca!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väldigt mycket pengar, som kommer att göra god nytta. Det finns tankar på att införskaffa nån sorts hus, kanske en barack... och göra ett nytt sekretariat istället för den lilla, lilla bod vi har nu som tjänstgör för ändamålet.

   Jag vill ju också gärna tro att folk tycker att Tosca är charmig, men kanske tycker de att hon bara ser ut som ett litet troll? *S*

   Och det där med husvagn är väl ungefär som när jag tittar på hus, det är mest roligt att titta, jag är inte alls övertygad om att vi ska köpa *ler* Vi får se!

   Radera
 2. Vi röstar, och röstar och, just det, röstar :-) Roligt att det går bra för er!

  Tosca är ju ett charmtroll, det tränger genom bilderna, till och med utan text hade man kunnat se det. Inte så konstigt att folk ler åt den lilla (nåja, stora) svansviftarprinsessan.

  Husvagn, jaaa, hurra! Då kan ni ju köra ner till Provence ;-D

  Senare idag ska jag hinna skicka ett mail till dig och berätta mera om våra vedermödor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag svara och berätta för dej om något som vi nästan gjorde i helgen. Och som jag tänkt att jag ändå måste "diskutera" lite med just dej.

   Miljoner tack för alla era röster!

   Radera

Skicka en kommentar