Onsdag EFTER jobb

Så var då de tre dygnen över för den här gången. Det har gått hur bra som helst att jobba, men lite trött blir jag. Men ännu mera trött på att det kommer mer och mer och mer snö, hela tiden. Det syns inte så mycket på bilden, men det har kommit rätt mycket, faktiskt.

Därför valde jag att gå längs vägarna på eftermiddagsprommisen. Jag orkade helt enkelt inte pulsa fram i skogen. Vi passerade Bästa Hundvakternas Hus och som man kan se så ville Tosca v.e.r.k.l.i.g.e.n gå in där och hälsa på. Men de var inte hemma, så det blev inget av med det. Till Toscas stora förtret.

Nu finns det en viss risk att folk tror att jag är spelberoende eller nåt, för på kvällen besökte vi kasinot igen. Det hade dock sina randiga(??) skäl, men dem kan jag inte skriva om här. Vi åt gott iallafall. Jag valde råbiff på ren. Fast så särskilt rått var det inte, köttet, utan både gravat, lättrökt och sotat. Bra det, för jag gillar inte rått kött. Det smakade över förväntan jättebra och tillbehören var delikata, de också. Drinken givetvis alkoholfri, ifall nån nu trodde nåt annat.

Jag slog till med en våffla till efterrätt och döm om min förvåning om det minsann skulle flamberas hjortron till den! Det var ju en överraskning som hette duga.

Så här serverades våfflan. I chokladen längst ner var det fullt med goda nötter och glassen smakade punch. Riktigt gott det här också.

Sen gjorde jag ett sånt där test på facebook... och det konstaterades som bilden visar. Sjuk i huvudet, pedant och perfektionist. Ha ha ha!

Kommentarer

 1. Vem försöker du att lura? Såklart är du Pedant, Alkis och Spelberoende!!! Sjuk i huvudet är bara en liten bonus! ;)
  Nähä, inte det...
  Skön ledighet önskas dig och Kakmonstret!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ha! Ja du... man kan vinkla det mesta till sin för- eller nackdel. Det kan man. Väljer ju själv vad man delar med sej av i sin blogg/på nätet i övrigt och kan ge vilken bild som helst.

   Tack! Vi ska njuta, trots skitväder.

   Radera

Skicka en kommentar