Utställningsträning

På kvällen drog vi iväg på utställningsträning i Birsta hundcenter. Det var en väldig massa folk och hundar i alla storlekar och åldrar där. Utmärkt störning. Då det blev en hel del väntetid så passade vi, Tosca och jag, på att träna en del rallymoment. Man behöver inte mycket plats för att flytta stjärten till vänster och höger, sitta framför och backa ett steg, byta position från sitt till ligg till stå osv osv osv... Vi störde ingen, utan "behöll vår plats i kön" (som det brukar heta när man väntar i telefon) och använde tiden effektivt.

Tosca var duktig. Såklart. Och väldigt skönt att vara inomhus, ljust och varmt och helt halkfritt.

Kommentarer

 1. Med Embla var jag på några ringträningar utomhus i en park i Uppsala. Alla gjorde likadant och de som behövde extra hjälp fick det. Men du visste att använda väntetiden på ett bra sätt och miljön var nyttig och tröttande för en Toscakaka. Snyggast och guldigast är hon ju hursomhelst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut snyggaste briarden iallafall (ensam i rasen *S*). Mycket bra miljö för ändamålet.

   Radera
 2. Åh, ni är våra förebilder - våra idoler! Så bara helt självklart att träna lite medan ni väntar... Snygg-Tosca är vackrast av dem alla! Till dess att det dyker upp en schnauzer, då får hon lite konkurrens... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nån schnauzer var inte där och jag har faktiskt aldrig sett nån sån där heller. Vi känner oss inte som några idoler, faktiskt, men såklart att man passar på att träna lite när man har chansen! *S*

   Radera

Skicka en kommentar