Eftermiddag

 Så kom solen ändå idag och vi gav oss ut på promenad i sista eftermiddagsljuset.

Efter många om och men lyckades jag få voffsen att posera litegrann i solen. Det var inte lätt och resultatet är väl inte heller tiptop.

Men jämfört med den här bilden, där Vida tittar bort och Tosca försöker peta på henne med tassen för att få henne att titta åt rätt håll... tja, då duger väl den här ovan rätt bra?!

 Sista ljuset var det... solen dök raskt ner.

 Det finaste man har sätter man på bordet.

 Stora, tjocka isflak som flutit iland.

 Bortsett från skorstenarna till höger i bild så var det rasande grant.

Här är Tosca meganöjd med sej själv. Hon har, trots koppel, lyckats plocka upp och få med sej TVÅ pinnar. Dubbelt så bra som en. Minst.

 Och innan vi hann hem klev månen upp på himlen också.

Kommentarer

 1. Lite nyfiken, vilken tid går solen ner nu? Era dagar blir ju snabbt mycket längre. Här har vi alls icke de stora skillnaderna vinter/sommar.

  Jätte, jättevackra solnedgångsbilder! Passar fint till de vackra damerna! Idag är vi uppe med tuppen, Flisa ska börja skolan. DET ska bli spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klockan var sisådär 16-16:30 när jag tog de första bilderna. Sen trillade solen ner bakom kullen där borta.

   Såååå spännande med valpskola på franska! Du måste lägga ut nån bild, så jag får se!

   Radera
 2. Nya uppgifter... kursen inställd idag - instruktörens hund är nyopererad :-(

  Jo, det ska bli spännande! Vi har hittat en valpkurs som bara jobbar med positiv förstärkning, deras information låter väldigt positiv. Det blir bra för Flisa att träna med störning - och bra för oss att ta ett nytt kliv ut i det franska samhället. Nytt försök nästa lördag, klart vi lägger ut bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, vilken otur. Hoppas att den kryar på sej ordentligt, instruktörshunden!

   Det är jättebra med störning. I början, när Tosca var liten och ännu mer galen, åkte jag bara ut till brukshundklubben, tog henne ur bilen, stod en stund på parkeringen och tittade... sen lastade jag in henne igen och åkte hem. Att GÖRA något var inte att tänka på *S* Men det ordnade sej ju så småningom *ler*

   Radera

Skicka en kommentar