Vackert, men kallt!

 - 18,5 grader kallt. Fint, ja. Kallt. Ja.

Vi väljer en väg, där någon i alla fall har kört bil nån gång. Eller vad det nu kan vara som har kört här, innan det snöade senast.

Trots att "fara och hinder" kan förekomma gav vi oss in här. Nåja, det är ju bara vägen mot badplatsen, så risken för farligheter var nog inte så stor.

 Vi fick plumsa på ganska rejält, men snön var kall och lätt, så det gick ganska bra.

 Vissa av oss verkade till och med gilla all snö?! *S*

 Snö, vintersol och dekorerat med en gyllene Tosca-Kaka... kan det bli mycket finare?! Tror inte det.


Blir ju lite snö i skägget när det är så kallt.

 Det gick undan!

Utsikt från vårt hus, över sjön. Snart, kanske om bara ett par veckor eller nåt, orkar solen lite högre upp på himlen och det blir sol hela vägen upp mot huset.

Jag tog fram sparken idag och åkte en liten bit fram o tillbaka på vägen. Tosca blev helgalen, sprang och försökte bita mej i benen och fötterna, morrade och skällde. Jag funderar på om det kan gå att få henne att springa framför sparken och kanske till o med dra litegrann? Får ta med lite grejor och prova, tror jag.

Kommentarer

  1. Fy RUSKANSIMEJ vilken kya ni har! Dock värms väl i alla fall hjärtat av Toscas glädje! Vackert är det men oh, blåsippa, kom, kom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Jättekallt. Men ändå på nåt sätt faktiskt skönare än här hemma, där det nu ikväll var -8 och snålblåst. Just att det är vindstilla gör mycket för hur det känns. Och skiner solen också, så blir man ju ändå lite glad!

      Radera

Skicka en kommentar