Torsdag kväll

 Bakade en slags baguette...

 ... som blev till en semla. Eller åtminstone en variant på densamma. Smart, man kan skära sej bara en smal strimla, om man vill. Eller äta många, om man är mera sugen.

Drog på mej jackan och skulle gå ut. Tosca, den tossan, sprang in i vardagsrummet till hussen (som satt i soffan och glodde på TV). Där ställde hon sej och tokskällde en stund, som hon alltid gör. Måste bara tala om att hon ska få gå ut. NU!!! Vad KUUUUUL!!! *voff voff voff*

På vägen tillbaka fick hon syn på pallen, som jag puttat in under det lilla bordet. Genast satte hon en tass på den och drog fram den...

 ... så att hon skulle kunna kliva lite på den. Det brukar du ju gilla, matte!! Och då får jag goooodis. Hit med en godis!!

Och vad ligger det där bakom?! Määään?! En BOLL! Hurra!

Kommentarer

 1. Vilken fiffig lösning på semla! Jättefin blev den.

  Haha! Den Kakan, den kakan! Inget fel på hennes iver, minsann.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att den blev fin, semlan. Och Tosca är en skojig prick, alla da'r i veckan! *S*

   Radera
 2. Ajamen, hon är ju bara ljuvlig! Vi håller alla tummar för att Flisa ska utvecklas i Toscas riktning. Möjligheten finns definitivt och helt klart är det att ännu en prinsessa är född - Prinsessan af Provence ;-)

  Semlan ser fantastisk ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flisa kommer att bli en toppenhund i det lilla formatet, precis som ni önskade! Att hon är en Prinsessa betvivlar jag inte alls!

   Semlan blev hur bra som helst! Och det finns kvar av "baguetten" till en annan dag också.

   Radera

Skicka en kommentar