Stolligaste hunden

 Hittade en kul bild på FB och vill gärna dela med mej av den här. Bra skrivet.

När jag har jobbat ett dygn och kommer hem... ja, då är Tosca mer än lovligt galen. Hon påstår att hon inte har fått göra NÅÅÅÅÅÅT kul på evigheter, knappt varit ute och gått på toa ens och så bara mååååååååste hon få leka och busa och bitas och komma ut och springa och allt, allt, allt... på en och samma gång! Helt knasig är hon <3 span="">
Så, vi kastade oss i bilen och åkte ut på klubben och gick en sväng i skogen, så hon fick springa av sej lite av galenskaperna och här är några bilder därifrån.

På bilen ovan är stollen på väg rakt emot mej...

 ... och sekunden efteråt landar hon rätt in i mej och kameran. Tjong!

 Lite lugnare tempo. Faktiskt.

 Och tro det eller ej, men här står hon stilla. Och ser vacker ut. Vackrast i världen, minsann.

 Spanar över havet.

Vilken utsikt vi har från vår sökruta här i Njurunda Brukshundklubb. Men... det är just här som det finns bygglov för en drös med fritidshus. Måtte de aldrig komma till skott och bygga dem!!

 På planerna är det ganska gott om snö just nu.

Som sagt var. Gott om snö. Plumsi plumsi. Men parkeringen är väldigt fint skottad, så vill man träna går det fint att hålla till där.


Utifall att någon händelsevis är intresserad så är vi utan vatten här på Nyhamn idag. Från klockan 12, faktiskt. Snällt nog så skickade MittSverigeVatten ut ett sms på förmiddagen och upplyste om att de skulle stänga av, så vi hann tappa upp ett par hinkar att spola toan med och några tillbringare med dricksvatten också.

Men nu är klockan 19:15 och vi har inte fått något vatten i kranarna ännu. Lite halvtrist. Hade tänkt duscha, ju. I-landsproblem..!

Kommentarer

 1. Ja, det var en bra skylt! :D
  Att Tosca längtat förstår man även om hon har det hur bra som helst ändå. Skönt att röja! Men vattenavstängningen var trist... du får rulla runt i snön i stället! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aldrig i livet att jag skulle rulla mej i snön. Jag är av den där sorten som vill duscha väldigt varmt. Skulle väl dö kölddöden om jag lade mej ner i snön... brrrr!!!

   Radera
 2. Klokt hotell!

  Och röjarprinsessan är underbar - och vilka omgivningar ni har! Säger som vanligt; Vackert på bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fint här, faktiskt. Och nära till en del bra ställen att släppa lös understimulerade prinsessor på. Det är bra!

   Radera

Skicka en kommentar