Så skriver vi 2017...

Nytt år = ny energi. Det verkar så på Tosca iallafall, som var alldeles "i gasen" när jag kom hem från jobbet. Hon ville. Ville jättemycket! Vaddå? Tja, vad som helst verkade det som, bara det hände någonting!

Så vi åkte ut i skogen, där hon fick springa av sej lite av all uppdämd energi.

En älgklöv är vad hon har i munnen. Själva "klövdelen", alltså. Från det där ytterst ruttna gamla älgbenet som ligger längs den här vägen. Det som hon kom med så snällt häromsistens, bytte mot godis och ångrade sej och "bet" mej i handen... ja, ni minns säkert *S*

Idag var hon inte intresserad av att lämna ifrån sej nåt älgben. Inte lämna det i skogen heller. Så vi hade en liten diskussion på slutet om huruvida hon skulle komma tillbaka till mej överhuvudtaget. Vi "enades" om att hon skulle det, till slut. Men det var en rätt lång diskussion med en hund rätt långt ut i skogen... hmmm...

Många reflekterar nu över året som gått, utvärderar de mål de satt upp för sej (och eventuellt även för sin hund), sätter upp nya mål och tänker framåt också.

Själv nöjer jag mej med att hoppas att alla i min närhet får vara friska och pigga. Sen är det upp till mej själv att fylla mina dagar med roligheter och det tänker jag minsann göra i den mån jag kan. Några fler "mål" tänker jag inte sätta upp.

Kommentarer

 1. Alltså, jag skrev ju här....!!! Nåväl:

  Precis så ska man tänka! Reflektera och utvärdera - bah! Tosca backar upp dig till 100% även om ett och annat, som supergoda älgklövar, t ex, bara MÅSTE diskuteras ibland!

  Sköööönt att Tosca inte brydde sig om smällandet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förra året var vi i Mellansjö till nyår. Där händer det ju aldrig att nån smäller av några fyrverkerier. UTOM förra året, då vi var ute för att skåla i vatten... då hade gamle Gösta sina barnbarn där och DE eldade iväg en rejäl hög med raketer(!) Mitt i skogen i ingenstans... Jag fick väldigt bråttom in med Tosca, som dock inte brydde sej särskilt mycket om det där. Men jag blev rädd, rädd att hon skulle få men för livet. Höns-matten...

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. "Hönsmattar är vi allihopa, allihopa..." Det är bra, det betyder att våra husdjur är välfyllda med kärlek och omtanke!

  Hoppas, som du, att 2017 blir ett bra år, förutsättningarna för att göra det till ett bra år finns ju :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart att det blir ett bra år! Det hoppas och tror jag!

   Radera
 4. Alltså, stavningskontrollen rörde till det och jag lyckades inte korrigera... Därav borttagen kommentar ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar