Morgontrötta Tosca

Idag var damen lika trött som vanligt. Masade sej från sin bädd i sovrummet och in till "SIN" soffa i vardagsrummet och där landade hon såhär. När jag tog fram kameran viftade hon lite förstrött på ena frambenet, men det var ungefär allt hon orkade med *S*

 Men ligger man tillräckligt länge på laddning, ja då är det full fart sedan!

Vi traskade iväg till oljehamnen idag. Det var jättelängesen vi var här. Senast skar hon sönder en trampdyna, men nu är det ju snö så förhoppningsvis ska väl tassarna klara sej?

 Hittar såklart jättebra pinnar att tugga på. Biter loss en bit...

 ... och kilar iväg och lägger sej och tuggar mera.

 Inspekterade en snötäckt sten.

 Och här var det blodfläckar på isen, men det brydde sej Tosca inte om alls.

En sista springbild innan jag åker iväg för att jobba tills imorgon. Sista passet för den här gången, sen är jag ledig till nästa lördag. Gissar att Tosca tycker att det är bra, för det är ju sååååå synd om henne när jag är borta. Knasbollen!

Kommentarer

 1. Så skönt att avsluta en intensiv jobb-period! Undrar just om det är du eller prinsessan som uppskattar ledigheten mest!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart tycker jag att det är skönt att vara ledig. Och jag tror faktiskt att fröken Briard uppskattar det, hon också. Jo, för då får ju hon göra en massa roligheter. Det tycker hon om! *S*

   Radera
 2. Haha, där vräker hon sig, orangutangen! Viftar lite lojt med tassen, jojo - där har vi divan på divanen igen! :)
  Fint att ni hann med en ordentilg tur innan jobbet och snart (här är klockan halv sex) ledigheten, den ljuva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Divan på divanen... precis rätt formulerat! *S* Och nu ska här njuuuuuutas! JAG ska ligga på divanen och äta praliner.

   Eller kanske inte.

   Radera

Skicka en kommentar