Mellansjö

Letat fram en gammal sele, som passar "ungefär" på Tosca. Är inte helt nöjd, då jag tycker att den är för tajt i halsen. Men eftersom hon inte drar, så gör det kanske ingenting just nu.

För nä, DRA... det har hon ju i närmare två år fått lära sej att man inte ska göra, så det gör hon inte heller. Men hon travar på fint där framför, emellanåt kan hon till och med tänka sej att galoppera lite, lite. Fast väldigt lugnt och fint, inte så att linan blir sträckt, nej nej *S*

Hussen, som höll i kameran här, vinner ingen Oscar för "bästa foto", precis.

Fin vovve!

Kan springa lite bredvid också...

Fantastiskt fint väder här. Vindstilla, blå himmel och sol. Åtta-nio grader kallt. Härligt! Vi parkerade sparken och promenerade ut på udden. Tosca for omkring och kollade allt som hänt sen sist *ler*
En liten stund fick hon springa på isen. Tanken var att vi skulle följa skoterspåret, men det vek av åt fel håll.

En liten stund fick hon sträcka ut över isen, hon gillar det! Men det var lite bedrövlig skare, så det blev inte så länge. Var helt enkelt rädd att hon skulle göra illa sej.

 Guldhunden.

Så fick hon kliva i selen igen och vi tog sparken hemåt. Bara några hundra meter, men totalt sprang hon ca 2½ km i selen och verkade tycka att det var helt okej.

Och nu, nu ser hon ju ut att vara rätt hyfsat nöjd, kanske till och med lite, lite trött(?!). Vilar på hussens fötter och verkar må gott. Så skönt.

Kommentarer

 1. Imponerande! Dels att prinsessan inte drar - och så förstås att du har lyckats trötta ut henne ;-)

  Jättejättefina bilder, vilken dag. Vintern ser helt okej ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåja... nu låg hon ju inte där på laddning så väldigt länge (se inlägg över detta) men en stund tyckte hon nog att det var skönt *S*

   Sen hade det förstås varit bra om hon hade dragit lite lagom framför sparken, men kära nån?! Vad kan man kräva?? HUR ska hon kunna veta att det helt plötsligt är meningen att hon SKA dra?? Nä, just det.

   Radera
 2. Tänk att det är sån skillnad på väder en bit inåt landet! Verkligt vackra vinterbilder - inte bara isknöggel.
  Ser ut som fint sparkföre också och Tosca ser ut att trivas med sin uppgift även om hon inte drar sparken. Men det är ju bara bra.
  Här var det mulet och dimma...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt fint sparkföre, faktiskt. Och inte ett gruskorn! Kallt också, -10, men vindstilla och faktiskt skönt. Annan luft här än vid kusten.

   Tosca var riktigt duktig och draghund kan hon kanske bli om jag har en "hare" framför...?? *S*

   Radera
  2. Edit: Lite senare, när vi skulle ut och kvällskissa, var det faktiskt -13,5!

   Radera

Skicka en kommentar