Friserad

Här är jag. En bild innan jag drog mössan över öronen och gav mej ut med Tosca i skogen ovanför klubben. Nyss varit hos frissan och nu blir inte håret så här förrän nästa gång jag klipper mej *ler* Känns kort och bra.

Traskade iväg mot Slätberget men där hamnade vi inte den här gången heller. Här är Station B på klubbens rapportsträcka. Det är några år sedan, tror jag, som vi arrangerade rapporttävlingar senast.

Stormar och avverkningar har förändrat landskapet väldigt mycket de senare åren och jag känner mej rätt vilse.

Följede ett spår efter nån som tydligen kört cross eller nåt liknande här. Tosca hade kul, som synes. Mobilen och mörk skog... tja, bildkvalitén blir därefter.

På hemväg igen. Tosca undersöker möblerna. Jag borde haft lite fika med mej! Hade ju varit mysigt att slå sej ner och dela en macka och så... Ska tänka på det till en annan dag.

Och så måste jag ju bara visa... precis ovanför klubben är det faktiskt BARMARK! Så det så. En del snö på andra ställen och planerna har ju massor med snö på sej fortfarande. Men det finns hopp om vår, det gör det. Och för att vara januari, så är det väldigt, väldigt varmt och skönt. Idag hade vi +5 grader!!

Såklart att det kommer snö innan vintern är slut, det gör det, men jag njuter och glädjer mej åt varje dag det inte gör det.

Kommentarer

 1. Finklippt är du! Nu kommer jag knappt ihåg hur det såg ut innan.
  Ännu inte bebyggt däruppe - sköööönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nähä. Jag såg bara ut sådär i 40 år eller nåt, rakt hår samlat i hästsvans. Punkt. Men jag trivs faktiskt jättebra med det korta, särskilt när det är nyklippt och så "lite" som möjligt.

   Ingen aktivitet alls däruppe på berget och det är BRA!

   Radera
 2. Vilken snygg, lättskött och bekväm frisyr. Hmmm, nu fick jag lite inspiration... Här behöver vi ju inte förstöra "fixningen" med mössa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En droppe schampo, rufsa runt lite... klart. Jätteskönt, faktiskt *S*

   Radera

Skicka en kommentar