Från morgon till kväll

Morgonrunda i "klubbskogen".

Hade jag kunnat välja hade jag väldigt mycket hellre stannat kvar här idag, men nu var det som så att ett jobbmöte väntade och då har man inte just något val. Lite gruvade jag mej inför mötet, men det gick väl förhållandevis "bra", tror jag.

Notera hunden här i nederkanten! Även om ögonen gärna fastnar på den makalösa himlen.

Som sagt var... mötet gick väl "bra", men det hann bli nästan mörkt innan vi tog oss ut i skogen igen.

Fick använda blixt för att få något sorts bildbevis på denna prommis, men det funkar ju rätt bra, det också. Nu är jag ledig ett par dagar fram till lördag. Riktigt skönt.

Kommentarer

 1. Vinter, vinter... kallt ser det ut! Här har vi - enligt fransmännen - polarvinter. Nästintill katastroftillstånd, vi uppmanas att hålla oss inne och att absolut inte ta ut spädbarn... Minus fem på natten, plus tio på dagen, sol & vindstilla - fransmännen kan va' ganska lustiga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi. Inte ta ut spädbarn i +10?! *S* Jisses...

   Igår hade vi kring noll, faktiskt, men det var lite blåsigt och inte speciellt skönt. Men hon, den pälsbeklädda, klagade förstås inte alls.

   Radera
 2. Haha! Håll spädbarnen inomhus, för guds skull! :D
  Bra att mötet gick bra! Inte lätt att vara motvalls. Fast skulle du inte ha varit helledig??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är inte lätt att vara rakryggad, rakt på sak, ärlig och uppriktig och stå för vad man tycker. På en och samma gång. Det kan vara rätt tufft, faktiskt.

   Klart att jag skulle varit ledig. Ända till lördag. Och sen skulle jag varit ledig till nästa fredag, men då ligger det naturligtvis en utbildning på tisdag i nästa vecka... Nåja, det blir timmar i "banken" och ledighet nån annan gång. Och det kan vara bra att ha.

   Radera

Skicka en kommentar