En frisk fläkt

Jag har egentligen aldrig varit riktigt nöjd med vår köksfläkt. Dess viktigaste uppgift, att suga ut os och fukt ur köket har den inte skött så särdeles bra nån gång och när lamporna slutade lysa och det visade sej vara knappen som gått sönder... ja, då blev jag ganska sur. Knappen använder man nämligen aldrig, utan lamporna tändes automatiskt när man slog på fläkten. Om man hade velat hade man kunnat släcka lamporna med den där knappen, men vem vill laga mat i mörker??? Nä, just det. Och när de då inte funkade... ja, då var jag tvungen att laga mat i mörker. Suck. Vilket mörker.

Men idag åtgärdades detta! Ny fläkt inköptes häromdagen och nu dök Anders med följe upp och installerade densamma. Suveränt bra!

Vickan assisterade sin bror med den äran och under tiden lekte Tosca och Vida som galningar ute i trädgården. Tyvärr blev det inga bilder på det. Soligt och fint och glada hundar... ja, det får man tänka sej idag.

Blev grymt bra! Tyst och stilla susar den och enligt uppgift SKA den suga ut allting riktigt bra. Och lamporna... ja, de lyser upp mer eller mindre hela köket och i fortsättningen kommer jag att se vad jag lagar för mat. Suveränt! TACK, alla inblandade!

Kommentarer

 1. Så bra att få hjälp med installeringen! Hoppas att fläkten sköter sig, så mycket som du grejar i köket. Min är bara ca 25 år, så lite till ska den väl klara, tycker jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här var inte gammal alls, satte in den när vi bytte kök ju. Men riktigt kass ändå. Tråkigt.

   Radera
 2. Fint blev det!

  Susar tyst och stilla - låter som en dröm! Vi har en IKEA-fläkt som låter som ett tröskverk - och suger just ingenting... Använder bara den fungerande belysningen ;-)Kanske dax för en ny, när vi kommer hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en IKEA som satt där... sög just ingenting, nä precis så! Värdelöst. Och när inte ens lamporna fungerade, då var det verkligen dags att byta ut skräpet. Såååå nöjd! Tror jag ska steka bacon eller nåt snart och kolla hur den fungerar! *S*

   Radera

Skicka en kommentar