Utställning

Som jag skrev... sista tillställningen i år blev en utställning. En inoffare som vår egen Njurunda BHK arrangerade med den äran.

Vida med Emil i snöret gjorde en strong insats och började med att sno åt sej den rödgula BIR-rosetten och i gruppen kom de sen tvåa, endast slagen av en prydlig liten amris. Riktigt bra jobbat, Emil!!

Tosca hade redan på morgonkvisten varit inne och förvånad (läs: chockerat) mej genom att i stentuff konkurrens med sin vackre bror Clinton även hon blivit BIR. Helt otroligt, totalt oväntat och naturligtvis fantastiskt roligt. Här är vi inne i gruppen och Tosca har en sån skön attityd, tycker jag.

- Hej matte! Ska vi göra nåt kul nu?!

Ju fler varv vi fick springa desto mer taggade hon till och till sist sprang hon där och försökte sno åt sej snöret (ja, kopplet alltså, men det är ju bara ett snöre) och MORRADE åt mej! Hon är för söt!!

 Snygg brud i lyxförpackning. Ja, hunden alltså.

Morrar inte... *S* På väg mot...

 ... GRUPPSEGER!!!!

Här har Tosca redan snott åt sej den röda, stora rosetten, som vi fått av domaren Charina Fäldth här till vänster i bild.

- He he, den är min! tyckte Tosca och travade raskt ut ur ringen.

Här har vi samlat ihop oss en gnutta och poserar för Vickan och kameran.

I BIS-finalen sedan åkte vi ut på direkten, men vad gör det? När Tosca är Bäst?! Som vanligt, då då...

I övrigt under dagen hade jag ett litet bord där jag satt och försökte sälja lite vantar, som jag sytt. Det gick väl sådär, några par blev jag av med iallafall.

Efteråt behövdes det städhjälp och jag och en annan från klubben sopade hela hallen med varsin piassavakvast. Det var inte särskilt kul, men måste ju göras när folk klipper och kammar sina hundar och släpper tussarna rakt ner i "gräs"mattan. Suck. Men det blev fint. Ett annat gäng städade övriga utrymmen, som toaletter, kök och fik och sånt.

Och nu är vi äntligen hemma igen, efter en ganska lång (men väldigt trevlig) dag. Imorgon blir det jobb. Puh.

Ett stående inslag på den här utställningen är tävlingen om Juligaste Ekipage. I år vann den här söta tjejen med sin tax, som drog en gullig liten vagn fylld med julklappar. Gissa om de fick publikens ovationer?!

Kommentarer

 1. Stort GRATTIS till den enastående Tosca! Tänk att hon vann över bror sin. Så fin hon ser ut i sin svepande päls som blivit så lång och fin. Som vanligt stolt och belåten med sig själv! :D

  GRATTIS till Vida också som till och med blev tvåa i gruppen!

  Sen undrade jag länge vad det var för svart liten hund som stod så fint alldeles själv...... :D vilket sött julpar, taxen och flickan!

  Ha nu så bra på jobbet i morgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK för grattisar och "lyckönskningar" inför jobbedygnet nu igen!

   Taxen och flickan var verkligen dagens behållning - vilket rart par!

   Toscas päls är så vacker, när den är sådär iordninggjord. Den var så vacker idag att det står på TVÅ ställen i kritiken *S* Bländande, med andra ord.
   Men vilken dag som helst är den tillbaka i vanligt skick och Skogs-Tosca är sej lik igen. Bra, det.

   Radera
 2. Ni är ju oslagbara!!! GRATTIS! Framförallt roligt för duktiga Emil och hans Vida. Att den gulliga var den vackraste visste vi ju...

  Ha nu ett bra jobb-dygn! (Här jobbar vi oxå, hade helt glömt bort hur intensivt det är att ha valp. Men, hon är ljuvlig den lilla!)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar