Skoterspår, hurra!

Efter 26 timmar på jobbet var det skönt att komma hem. Ett par snabba mackor och sen raka spåret ut i skoterspåret. Hurra för skoterspår, som gör att man kan komma ut i skogen trots att vintern slagit till med full kraft.

Skoterspår är dock för veklingar, tyckte Tosca och skuttade rätt ut i djupsnön på egna små äventyr. Men hon sprang fort, fort i spåret också, det gjorde hon. En hel del överskottsenergi lagrad i den lilla guldiga kroppen. Det märks tydligt på henne att hon har lite för lite att göra när jag inte är hemma *S*

 Här vände vi, vid bron över ån, och gick samma väg tillbaka.

Mina fotspår såg ut som våfflor, men färgen på snön blev ju väldigt konstig på bild.

Tassarna klarade sej fint idag, men på benen blev det rejält med snöklumpar. Cirka nollgradigt.

Bara mobilbilder idag igen.

Kommentarer

 1. Förstår att det är skönt att komma efter efter mer än ett dygn. Tosca blir glad över att få rusa av sig ordentligt. Här har det töat mycket mer och just nu regnar det lite. Ombytligt väder minsaann.
  Är det säkert att du inte trätt gräddade våfflor över skorna? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt säker på det, ja. Inga våfflor alls *S*

   Här ösregnar det också ikväll och lär ju vara blixthalka imorgon. Huuu!

   Radera
 2. Men oj! Tänkte just före inlägget att det verkar som om vintern "rotat sig" hos er - att snön skulle ligga kvar... Men huh för snösmältning redan nu!

  Blir det blixthalka är det bra med våfflor under skorna ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag ösregnar det fortfarande... och våffelskorna får nog stanna inne. Skulle vara skönt om jag också kunde göra det, men Tosca måste ju få komma ut ändå.

   Radera

Skicka en kommentar