Dagen efter jobb

Hinner bara hem och leka lite med Tosca, som är fylld av energi efter att jag varit borta ett helt dygn, så kommer Alfred med familj och hälsar på. Han lånar min kamera och tar några selfies, och några "pappies", "mammies" och "families" med flera kreativa namn på roliga bilder. Här är han själv i centrum och så lille Harry, mamma Emma och pappa Olle.

Jag och Tosca hamnade också på bild. Dock utan skärpa.

När de fått sina hockeybiljetter, som jag i min tur fått av kommunens fritidsklubb och inte hade för avsikt att utnyttja, så åkte de vidare. Själv tog jag Tosca och gick ut en sväng i eftermiddagssolen. Hon hittade givetvis en pinne, som hon tog med sej hem till Tistelvägen. Isen på vår väg har smält undan bra och nu är det mest bara grus kvar. Inget vidare skönt grus för tassar, men det är ju en kort sträcka hem.

 Sen bjuder Sture på middag på restaurang. Vi börjar med en liten toast Skagen...

 ... och fortsätter med fläskfilé på planka. Sen var vi proppmätta och nöjda. Gott var det.

Åkte ut på klubben och lät Tosca springa lös hela rundan runt. Tror det är första gången, faktiskt, som hon är lös heeeela vägen. Har alltid kopplat när vi börjat närma oss sommarstugorna precis intill klubben, utifall att hon skulle få för sej att springa dit. Men nu verkar allt lugnt och det var mörkt och tyst överallt. Hon skötte sej perfekt! Kom när jag ropade/visslade och höll sej någorlunda i närheten, även om hon rasade av sej en massa överskott också. Härliga lilla vovven! Några bilder från detta har jag naturligtvis inte, kolsvarta beckmörkret lämpade sej inte för några kameraövningar.

Kommentarer

 1. Mästerfotografen Alfred i farten! Funkar han o Tosca bra nu?
  Fint väder ser ni ut att ha haft! Här har stormbyar vrålat och 10 000 blev utan ström. Jag är så glad att de grävt ner/dragit om ledningarna, har inte fått avbrott på ett par år nu. Förut jämt och alltid...
  Gomiddag bjöds du på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tosca är duktig som tusan, men Alfred lite skraj ändå.

   Så jätteskönt att slippa strömavbrott! Och lika skönt att slippa laga mat. Jag var skapligt trött igår.

   Radera
 2. Vilken middag! Sture är en omtänksam man... Skönt att ha jobbat klart - för ett tag iaf.

  Och Alfred är en duktig fotograf, det var väl en bra sysselsättning för denne sprudlande lille gosse :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu har jag bara två dygn kvar före nyårsafton! Som ska jobbas alltså. Känns fantastiskt skönt.

   Alfred gillar att fotografera. Och öppna alla kameraluckor och pilla ut minneskort och ta reda på hur saker och ting fungerar... *S*

   Radera

Skicka en kommentar