Busväder!

Efter dagens lydnadstävling åkte vi hem och spelade lite fotboll i snön.

 Tosca grävde själv fram bollen. Det har minsann inte kommit lite snö... det har kommit mycket!

Puss på nosen till Bästa Vovven!

Såhär skrev jag på facebook:

Härligaste Tosca har gjort sin sista start i lydnadsettan idag. Snöoväder och snö på marken ställde till det lite på linförigheten, för det var ju mysigt att gå där med hela huvudet i snön som en mullvad Tosca som aldrig nosar annars... 
Men förhållandena var lika för alla och vi hamnade på en hedrande andraplats med 168 poäng, slagna av duktiga Lena med Trinnie med en enda ynka poäng.
Det var det... nu får vi fundera på vidare äventyr. Blir det en satsning på den nya lydnadsklass 1 nästa år eller gör vi något annat? Vi får se. Just nu känner jag mej så otroligt fantastiskt jättenöjd med det vi presterat tillsammans i år. Två titlar (RLDN och LP1) på mindre än en månad och sen ytterligare två förstapris i ettan av bara farten. Vi kan ta en liten "vintervila" (en kvart eller så iallafall, om jag frågar Tosca, sen är hon nog på G igen) och sen tar vi nya tag.

Kommentarer

 1. HURRA, vad ni är bra!!!
  Nu undrar jag... måste ni göra nya lydnadsettan också, innan ni går vidare till tvåan (oberoende om ni gör det alls) - men ert Lp1 gäller väl för vidare färd trots att reglerna ändras?
  Grattis till alla framgångar på så kort tid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De nya reglerna säger att klasserna heter Startklass, Klass 1, 2 och 3. Hade hon "bara" haft två förstapris i ettan (den nuvarande, gamla) hade jag fått välja om jag ville börja i Start eller gå vidare till nya klass 1. Nu när hon har fått sitt LP1 måste vi fortsätta i nya klass 1. Flera nya moment att lära in och enligt uppgift tuffare bedömning och mer avdrag för detaljer. Fast samtidigt ska glädje och samarbetsvilja prioriteras högt. Jag får inte det att gå ihop riktigt, men den som lever får se...

   Tack för grattis!

   Radera
 2. Grattis - igen! ;-) Vila nu lite, det är alltid bra att låta kunskap sjunka in. Och den där lilla prinsessan ser ut att behöva rasa av sig i snön nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamensan. Nu blir det vinter och Kakan får växa på sej några månader medan vi möjligen pillar lite med nya moment och så, men absolut utan tidspress och utan några som helst krav på att "bli färdig".

   Snön har fortsatt att vräka ner här hela natten till idag också och nu är det full vinter och -6 grader. Fy bubblan!

   Radera

Skicka en kommentar