Sol ute, sol inne...

 ... sol i hjärta, sol i sinne. Vilken underbar eftermiddag vi fick i skogen idag, Tosca och jag. Fast först skulle jag jobba färdigt och sen skulle jag hem och snabbrasta damen litegrann innan jag drog iväg på ett vattengympapass. Så glad att jag verkligen orkade ta mej dit, för det var ett superbra, superjobbigt pass med fart och fläkt.

Men sen, när vi fått oss lite lunch också, då blev det skogen.

 Vackert med lingon och svampar i en salig blandning.

 Och Tosca hittar en stor och bra Prima Pinne.

 Hon fick kämpa på ganska bra för att galoppera fram med den här otympliga tingesten till pinne *S*

Och så, på vägen tillbaka... detta högt älskade Sandställe. Sandlådan. Där hon roar sej kungligt (drottningligt låter så knasigt) nästan varje gång vi är här.

 Far fram som en tokdåre gör hon!

Ännu lite längre fram har någon skopat ur sand med en grävskopa eller nåt... ett nytt favoritställe är skapat! Skuttar omkring här också, hoppar och attackerar osynliga små spöken... och gräver, såklart! Att hon nyligen varit i några vattenfyllda diken gör ju det hela bara än mer kul - pälsen blir så ljuvligt sandig. Tror jag att Tosca tycker.

Ikväll är det näst sista gången på tävlingslydnadskursen, som haft lite sommaruppehåll. Ska bli kul att ses igen!

Och förresten, jag VANN faktiskt en kursplats på den där tipsrundan på klubben i lördags! Så jättekul! Undrar vad vi ska lära oss nu...?

Kommentarer

 1. Haha, vilka fartbilder på en överlycklig Sand-Kaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sen hann vi inte mycket mer än hem innan hon var igång igen och försökte sätta fart på både hussen och mej. Tur att hon fick gå lite kurs ikväll. Och att vi var bara två elever, så blev det lite intensivträning. Trött blev hon inte direkt, men lite aktiverad iallafall. Tossiga Tosca.

   Radera
 2. Stort grattis till kursplatsen! Vilken tur du har i spel och dobbel, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag verkligen. Fast här skulle man ju också svara rätt på några frågor. Så en liten prestation var det ju ändå! Tror vi ska satsa på en appellkurs, kanske.

   Radera

Skicka en kommentar