Skogen före jobbet

Jajamensan, nytt jobbdygn stundar. Fast den här gången är det ett "kort dygn". Jodå, dygn kan vara långa eller korta! *S* Det här börjar idag kl 14:30 och slutar imorgon kl 09:15. Så det är kort!

Förmiddagen tillbringade vi i skogen. Här har vi nyss skrämt upp en skogsfågel. En sån där med vingslag som låter som om någon står och ruskar en regnrock storlek större... Det brakar och flaxar så man blir nästan mörkrädd. Ja, inte Tosca förstås. Hon är tämligen oberörd.

Där borta skymtar en sjö. Jag tror att det är Mingen. Halvvägs har man byggt ett älgtorn. Suck. Överallt ska de vara i höst, tydligen.

 Och här ska någon sitta och vänta på att nån älg kommer och vill bli dödad...

 Här tar vägen slut. Väldigt fint litet ställe.

Hur gulligt som helst. Tosca är fasligt intresserad och när vi vänt och kommit en bit på väg härifrån igen, ja då stannar den lilla lurviga... blänger på mej en stund och sen bara drar hon... tillbaka!!! Jag blev tvungen att gå dit och hämta henne. Sicken en!

Sen "försvann" hon några minuter igen, när vi kommit nästan tillbaka till bilen igen. Då blev jag lite trött på henne. När hon väl dök upp blev det minsann Koppel På. Nån ordning ska det väl vara på en briard??!

Kommentarer

  1. Tosca tycker väl att det inte räcker med två paradis, nä minst TRE, skaromva, så det så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon har så många egna idéer, den här damen.

      Radera

Skicka en kommentar