Nytt försök i lydnadsettanIdag bar det av till Sundsvallsklubben, för ett nytt försök i lydnadsettan.


WAAAAOOOOU! Vilket fint pris vi fick när vi vann på 155 poäng och ett andrapris, tycker Tosca.
Hade lilla fröken behagat hoppa över hindret också, istället för att gå på sidan om, så hade det räckt till förstapris! "Om inte om..." igen då ;)
Men jag är sagolikt nöjd med platsliggningen idag. Hunden bredvid klev upp, travade iväg till sin matte, som tog hunden och gick därifrån(!!!). Tosca låg lugnt kvar (medan jag fick hjärtklappning).
10 på tandvisning
8 på linförighet
10 på läggande under gång
7 på inkallning (satt kvar på första kommandot, kom sen i hundra knyck)
8 på ställande
10 på apportering
... Ja, och så noll på hopp över hinder, då *S*
Och NIO på helheten!!!! Den nian glädjer mej massor!! 
Dessutom så är hon ju faktiskt bara 16 månader, den lilla pärlan. Så jag är otroligt nöjd (även om jag såklart grämer mej lite, lite över den där nollan ändå)!

Kommentarer

 1. Grattis till fantastiska poäng! Hurra! Såklart synd att hon bommade hindret men de andra momenten - oj! Och en nia på helheten - vilket resultat. Roligt, Cornelia. Du har dig en mycket duktig busunge som fixar vad som helst och tror att det är en kul lek. Då har man lyckats!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superfina poäng och du har helt rätt i att Tosca tror att vi "bara leker"... och det gör vi ju. Jag tar inte heller det här på så särskilt stort allvar, utan det viktiga är och förblir att vi har KUL!

   Domaren var densamma som förra veckan och han tyckte att hon hade skärpt till sej rätt bra tills idag *S* Så oerhört glad åt 9:an på helheten *ler*

   Radera
 2. Härlig bild på er, dessutom. Haha, Tosca säger verkligen waaaooou!!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja... eller funderar på att sluka den där fåniga glasbiten! *S*

   Radera
 3. Wow! Stort grattis till "icke-tävlings-hunden" med matte! Ni är sååå duktiga! Den där nian på helheten är väl det allra mest fantastiska...

  (Jag har allt tagit del av er vardag även de senaste veckorna - dock, dagarna har varit intensiva och inte riktigt räckt till för kommentarer också. Men, nu, nu är vi på g igen) Än en g - GRATTIS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen är jag galet nöjd med varenda poäng vi fick. Tänk, vad hon kan, den lilla hunden?! Nian på helhet är häftig, men att hon låg på platsliggningen när den andra hunden gick därifrån är otroligt bra gjort också. Och 10 på läggande under gång... ja, vilken vovve! Hurra!

   Och idag ligger hon på soffan och har inte ens klivit upp och jag älskar henne lika mycket (MER!!!!) för att hon bara ÄR Tosca som för att hon råkar hyfsa ihop några poäng på en lydnadsplan.

   Radera
 4. Du har verkligen förstånd att njuta av din härliga hund :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte annat - hon är super!

   Radera

Skicka en kommentar