Grattis Vilma!

Förra året i augusti bodde Tosca en vecka hos Erik och Inger, ägare till den här travhästen, som heter Vilma Spring. Hon har inte startat sen november förra året, men idag var det dags. Och vet ni vad?! Hon VANN sitt lopp!

HÄR kan man se det, loppet.

Kommentarer

 1. Nu har du fått mig att titta på travsport också! Jaja, i alla fall detta lopp. Tänk att Tosca känner en så duktig häst! ;)

  Jag växte ju upp som dagbarn på en gård med travhästar. Vi fick motionsrida de som stod hemma aller pensionerades. Det är lite... guppigt att rida travare! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju till och med spännande att se, fastän man visste att hon skulle vinna. För, liksom, hur skulle hon ta sej fram mellan alla de där hästarna? Så svänger han bara ut med henne och så springer hon.... tjong, där satt den. Vinsten!

   Rida på travare är inget vidare bekvämt, nej.

   Radera
  2. Sen måste jag ju tillägga att jag inte är nåt direkt fan av travsport. Men Erik och Inger har bara denna enda häst och den är istället för en hund, känns det som. Hon kommer springande till dem i hagen, gnäggar när hon hör deras bil... pysslas om enligt konstens alla regler och matas med morötter och annat gott... Kan stå med hoven på en pall när hon verkas, så man slipper hålla i den, då kan man ju bli trött i ryggen osv osv.

   Hon startade senast i november förra året, så det är inte precis så att de har henne för att tjäna pengar. Hon är en riktig sällskapshäst, fast hon råkar vara en travare då. Vilma är deras Hobby med stort H och de är i stallet varje dag, morgon OCH kväll, flera timmar varje gång!

   Radera

Skicka en kommentar