Finfin fredag men mest fel, fel, fel...

Idag klev Tosca visserligen upp ur sin bädd relativt tidigt, men så vinglade hon sej sömndrucket genom huset och "ramlade upp" i sin soffa, där hon omgående somnade om och inte hade nån lust alls att vakna något mer idag.

Inte förrän fram emot 9 - halvtio-tiden tyckte hon att det var läge att öppna ögonen. Men då blev det rätt bra fart på henne. Hon åt sin frukost (läs: förmiddagsmat) och sen ville hon gärna leka med hussen, som dock inte var så hugad *S*

Istället åkte vi ut på klubben och gick en runda upp över berget där. En stund fick fröken vara lös och springa som hon ville (mobilbild). 

Sen... gick det inget vidare, skulle man enkelt kunna sammanfatta dagens övningar med. Vi blev kommenderade genom ett lydnadsklass 1-program och det som kunde gå fel gjorde väl det. I stort sett *ler*

Sitta i vänsterhalter? Nope.
Komma på inkallning? Nope, jag tittar på de där som tränar på planen intill.
Stå? Nope, jag lägger mej blixtsnabbt istället, det brukar du gilla, matte!
Hopp? Nope. Inte idag, fastän jag annars gärna hoppar strax innan kommandot, till å med...


Men nu kan man ju istället fokusera på det positiva och då var det ju som så att Tosca låg fint i två minuter på platsliggning, men det var i och för sej bara hon själv som deltog *S*. Läggandet under gång var jättebra, två gånger till och med eftersom hon tyckte att läggande var roligare än ställande... och tandvisningen gick superbra, vilket den aldrig annars gör, då hon vill hoppa och hälsa och busa. Idag bara satt hon där. Bra, det iallafall.

Om jag nu hade varit lagt åt det mera hispiga och missnöjda hållet hade jag gått hem och varit rätt upprörd och sur, kanske, över dagens träning. Nu rycker jag lite på axlarna och tänker bara att "imorgon är en annan dag". Och söndag är en helt annan dag. Tja. Inget att hänga upp sej på, alltså.

Eftermiddagsprommis vid Dyket... det hade vi inga som helst bekymmer med. Mysigt väder och fina stigar att följa. Längesen vi var här, så det fanns massor med intressanta dofter att spana in.

 Tänkte att vi skulle äta middag på Flavors i Njurunda ikväll. Men det var knökfullt med bilar där och såg helt fullsatt ut, så vi hamnade på pizzerian strax intill istället. Inte alls vad vi hade tänkt, men okej ändå. Har aldrig varit på Flavors, men bara hört gott om deras mat (och glass) så det hade varit kul att prova. Det får bli en annan gång.


Kommentarer

 1. Haha, vilken morgontrötting du har till hund! Så söt där på soffan.

  Jojo, inte alla dagar det fungerar hundra med det man tänkt i träningen och att du inte blir sur vet jag, men tänk så många som blir det! Bah, bästa sättet att få en träningsless och osammarbetsvillig kompis.

  Det där matstället måste ni verkligen prova men pizzan ser i alla fall god ut den också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det roliga med det där matstället är att det ägs och drivs av en klasskompis till min yngste son. De gick kockutbildning ihop också, så det vore skojigt att äta "hos honom"!

   Men som sagt var, man kan ju fokusera på det som var positivt och så raskt glömma bort det som inte funkade fullt ut. Tänk, att hon satt still på tandvisningen?! WOW! Har nog aldrig hänt förut. Får hon stå, som på utställning, är hon som en staty (som visserligen viftar på svansen) men sitta... det är sååååå svårt!

   Radera

Skicka en kommentar