Pizza i Timrå

Nu har jag haft lite tur igen! Vann nämligen en pizza med dressing och dricka i en utlottning på FB. Fast bara en... så det blev ju till att betala de andra tre, till Sture, Vickan och Hasse, som lunchade med mej i Timrå idag. Jättetrevligt att sitta ute i solen och avnjuta lunch som nån annan har lagat.

Delar av Stures pizza.

Och nej, Tosca är inte trebent. Hon råkade bara lyfta på det högra bakbenet, det med den lilla fleecesockan på, just som jag fotade med mobilen. Prommis i hemmaskogen på eftermiddagen. Hon är pigg och glad och jag oroar mej inte så värst längre. Hon busade ju med bror Clinton igår och det gick bra. Men jag fortsätter att skydda den ett tag till.

Har för övrigt fått besked från Postnord, som påstår att mina paket med hundmat ska levereras imorgon. Jag tror det när jag ser det...

Kommentarer

 1. Grattis till vinsten som sedan blev en trevlig sammankomst!

  Ännu mer grattis till att Toscas fot som bättrat sig så!

  SvaraRadera
 2. Så skönt att foten läker! Det är ju inte lätt att hålla en sådan liten "hoppetossa" lugn. Pizzan såg smarrig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har varit jätteduktig och låtit bli att dra av sej sko/strumpa, men haft ont ändå. Lugn och fin har hon varit också, men nu spritter det nog lite i kroppen igen. Häromkvällen var hon med mej ut och tog in tvätt och skulle väl i stort sett kampa med allt jag hade tvättat plus min arm, när vi gick in. Hoppade, studsade och for runt! Härligt ändå med en hund på gott humör!

   Radera

Skicka en kommentar