Magisk morgon i Mellansjö

En magisk morgon... dis över sjön, en sol som vill bryta igenom och så ställer sej Världens Vackraste just där och är bara Vacker... Tack Tosca, för att du finns!

Så drar vi iväg till Bräcke i lite ärenden. Det tar inte så många timmar, så till lunch är vi tillbaka i Mellansjö och inmundigar fläskpannkaka med lingonsylt.

 Så blir det en hundprommis innan jag tar mej an gräsklippningen.

 Vi går lite i Brända Skogen.

 Och hur i hela friden ser man egentligen vad som är vad på den här hunden? *S*

Jo, om hon stannar och står still, så kan man ju utröna vilken kroppsdel som är vilken. En snygg hund.

Finns en del fina skogsvägar helt utan trafik här i Mellansjö. Vi väljer en som inte är så lång den här gången, men Tosca är nöjd med att springa lös och ledig och göra som hon vill. Så hon badar lite i några sur-hål och slaskar vatten så det står härliga till.

Kommentarer

 1. Ja du... Hon är.så fin.. Fast vi har träffat BIBBI idag, det smäller högt det. Fast... tänk vad Märta och Hilda hade gillat att tugga i den kakpälsen!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det smäller så man nästan blir skotträdd! Vad rooooligt!

   Inte tror jag att de hade gått i närheten av Galna Kakan överhuvudtaget. De är alldeles för förnäma för en sån stolle *ler* De Skäggiga Damerna, alltså.

   Radera
 2. Glömde förstås: ÄNTLIGEN den efterlängtade bilden på Flin-Tosca med lösgarnityret! Inte helt lätt att få till antar ag men så fick du en pangbild!

  Och så den vackra, vackra morgonbilden på vattennymfen i morgondimmorna - bravo!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar