Fin post och dum post

Fick väldigt fin post idag. Ett tjusigt diplom till Tosca som bevis för att hon genomfört MH! Hade ingen aning om att vi skulle få något sådant, så det var en överraskning, minsann.

Den dumma posten var det här. Två paketavier. Det är hundfoder och den ska skickas HEM till mej, eftersom vi har lantbrevbäring. Basta!

Ringer Postnord som inte bara har gjort fel utan som dessutom påstår att det ena paketet är uthämtat i fredags?!!?!! Jag fick alltså dessa avier idag. Tjejen jag pratar med hummar och donar och grejar och låtsas att hennes dator är seg. Jag undrar om det inte är hon själv som är det. Seg, alltså. Så jag föreslår att hon tar och letar reda på mina paket och ser till att de levereras till Tistelvägen och ringer upp mej när hon är klar med det.

Men si, det går inte alls, det. Jag måste hänga kvar i "luren" i 26(!!!!!) minuter medan hon försöker göra något åt problemet, vilket hon givetvis inte lyckas med. Istället måste hon "göra ett ärende" av detta och så får "någon annan" höra av sej till mej när det är fixat.

Fan tro't! *morr*

Det brukar fungera hur bra som helst, det här. Och det är minsann tur att Toscas mat inte är slut.

Tosca ja. Hon är lite deppig idag. Ont i foten och lite loj. Kanhända trött efter helgens bravader, eller vad? Hon ligger mest på gräsmattan och gör inget alls. Till sist känner jag att jag måste kolla om hon har feber eller nåt. Det har hon inte. Men lite sur blir hon för att jag ska vara och pilla just Där... *S*

Kommentarer

 1. Verkligen fint diplom! Kommer inte ihåg att Ankan fick något och i så fall var det inte så här tjusigt.

  Postnord sköter sig inget vidare på många sätt, många klagomål på dem. Jaha, ska det fungera så med lantbrevbäring? Jag har ju också det men får hämta allt som är större än en knappnål...

  Tosca är nog mör efter den intensiva helgen. Bra att du kollade temp även om det var DÄR! Är det ett sår där något nytt kommit in kanske? Förmodar att du har stenkoll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så ska de fungera med lantbrevbäring och oftast gör det ju det också. Men nu verkar det kommit ett helt lass med grus i maskineriet... semestertider??

   Såret ser inte ut att vätska sej ens så jag vet inte varför det gör så ont. Men faktum är att på sista lilla kvällskissningen igår, måndag, var hon pigg och glad och ville bita mej i armarna och sådär... som vanligt. Och det kändes så bra! Hon äter lite dåligt nu också och kanske spökar hormonerna i kroppen och helgen var tuff?

   Idag, tisdag, körde hon igång att skälla klockan 6. Bara på kul, tror jag, för nu en kvart senare ligger hon under köksbordet och bara myser. Inte var det för att hon behövde gå ut eller så, nej bara för att prata med sina människor lite. Verkar det som iallafall. Skrutt-hunden!

   Radera

Skicka en kommentar