Sommar och sol

Vad glad jag är att vi bor där vi bor. Det är ju gångavstånd till mycket som är bra och fint. Förmiddagen börjar med en del tråk, men sen blir det badpromenad. Tyvärr var det väldigt många människor ute och rörde på sej idag, så det blev mycket koppel.

Vi träffade bland annat en kille med två amerikanska damer på släp. De var på besök hos släktingar här i Sverige och hade före det även varit på Island! De tyckte att Tosca var absolutely charming, vilket de hade helt rätt i!

 Med näckrosblad.

Med upphittad, svart strumpa. Ja, hon förnekar sej aldrig. Men hur håller hon i den, egentligen? Har hon bara hängt den på en hörntand, eller hur gör hon?? *S*

Lunch på Tistelvägens altan. Kycklingpaj. Gott.

 Pinne på tidiga kvällsrundan.

Sen blev det pälspyssel och...

 ... fästingjakt. Detta är långt ifrån alla små äckliga kryp jag fångade i pälsen idag. En tog jag på mej själv också. Den hade dock inte bitit sej fast, tack och lov för det.

Och så är det faktiskt som så att lilla Tosca just idag fyller 15 månader! Så här såg det ut för precis ett år sedan... Underbara lilla hund!

Hon ligger fortfarande gärna på rygg och blir kliad på magen, hon gillar att springa omkring som en tokstolle och vatten är ett populärt element. Inte mycket har förändrat sej, utom att hon blivit lite större, fått längre och ljusare päls och att hon nog är mej ännu mer kär nu än då. Hur det nu går till???

Kommentarer

 1. Så ankvandringsvänligt det ser ut på första bilden! Härligt. Ja, du är verkligen lyckligt lottad med vattnet så nära.

  Trodde först att du pratade om cocker spaniels (amerikanska) men inte, haha!

  Verkligen charming 15-månaders!@

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ankvandringsvänligt är det just där. Och inte så förbaskat stenigt på botten som borta vid oljehamnen, där vi var häromdagen.

   Visst har man lite speciella referensramar som hundmänniska, klart att det skulle kunnat vara amerikanska cockrar, men nu var det inte det. Den ena av dem hade en "labradoodle" vid namn Charlie hemma i USA. Hon visade mej en bild på honom i sin mobil och han var, faktiskt, lite lik Tosca i färg och päls. Lite lockigare, förstås. Och när hon såg Tosca så längtade hon hem till sin egen fyrbening...

   Radera

Skicka en kommentar