Mååååndag

På förmiddagen följde Tosca med Erik och Inger, bästa hundvakterna, till stallet där deras häst står. Själv åkte jag till stan och fördrev tiden tillsammans med min syster innan hon skulle åka hem. Det skulle varit tåg, men blev buss en bit på grund av banarbeten.

På eftermiddagen var vi alla ganska trötta efter en ganska intensiv helg, så vi slappade bara och tog igen oss litegrann. Sen gav vi oss iväg ut i skogen, där vi såg en sävlig padda. Den finns på bilden uppe till höger. Det var tusen miljoner myggor ute idag också, tyvärr, men vi övade lite på marschanträden (det vill säga starter). Det är nämligen väldigt svårt att hålla koncentrationen på mej och sätta igång att gå samtidigt som jag. Tycker Tosca. Så vi tränade, som sagt var.

Kommentarer

 1. Marschanträden... jojo fina benämningar ska det vara, haha. Fast rätt bra, talar ju precis om vad det handlar om!
  Egentligen tycker jag att det är ett konstigt påhitt. Tänk däremot när man går fot med ett barn: "Se dej för, unge!" heter det då! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev väl lite militärinspirerad där på Lungön, kan jag tro... *ha ha ha*

   Konstigt påhitt att gå fot, eller vad? Hela lydnadsgrejen är ju ett påhitt och sammelsurium av moment som nån har konstruerat. Men det är rätt skoj ändå, om man håller det på en lagom nivå och inte stirrar sej blind på millimetrar hit och dit och betygsspadar å sånt.

   Radera

Skicka en kommentar