Efter regn kommer sol

 
Det har regnat rätt rejält inatt och regnar fortfarande på morgonen/förmiddagen. Medan Tosca är på toa tar jag fram mobilen och förevigar denna tistel. Väldigt vacker i mina ögon.


Om jag själv blir vad man kan kalla "väldigt vacker" när jag varit hos frisören kan man väl diskutera, men håret är kortare och jag är nöjd med det.

Har blivit rekommenderad denna spray, som är avsedd för hästar och människor, men som ska fungerar även på hundar (om de inte slickar i sej den). Tänkte att jag skulle prova på Tosca, så kanske hon slipper de värsta knotten och de andra äckliga flygfäna i Mellansjö, de som skrämmer henne så hemskt.

Flaskan var inte tät, utan lite kladdig och äcklig. Då det var den sista de hade på Granngården prutade jag raskt ner den till halva priset(!). Bra deal, tycker jag. Och nu kan väl alla hålla tummarna för att den verkligen är så bra som jag fått berättat för mej.

En vattenleksak fick jag med mej också. Bra med handtaget att kasta iväg den ut i vattnet med, men jag vet inte om det bara är jag som har lite snuskig fantasi eller om det finns fler som tycker att den ser ut som en... ?! *fniss*

Mitt-på-dagen-promenad längs med vattnet mot Sundsvallsbron. Regnet har upphört och solen tittar fram. Genast blir det över 20 grader varmt! Härligt!

 Började bloggen idag med en blomma och här kommer en till.

På kvällen hade Maud med flera fixat med överrasknings-gofika för Micke som snart fyller 40. Tänka sej... hur gick DET till?? Lille Micke, som började gå kurs på klubben som 15-åring. I snöret hade han mammas lite smålata golden Mysan. Micke och Mysan... och nu fyller han 40?!?!? Mycket märkligt.

Jag fick skjuts hem av sötaste Jonna, som hade mopsarna med sej, såklart. De fick komma ut hos oss och busa lite med Tosca.

Ja, alltså... det var förstås bara Eddie som ville busa.

Och inte alls så mycket som Tosca ville. Här har han gömt sej i vinbärsbusken och Tosca skäller uppfordrande "Kom ut å leeeeeek meeeeeer!"

Boris, den svarte gossen, är inte ett dugg imponerad av den där lurviga galna tokhunden och Tosca accepterar det fullt ut. Tittar bara lite på honom och sen är det klart. Hon försöker inte ens få igång nån lek.

 Jippi! Han springer!

 Åh, hjälp! Han har lite vassa tänder och är nog lite farlig också?! *S*

Tosca springer lite slow motion så att Eddie ska hinna före. Det är ju så kul med jaga-lekar!

Tack Jonna, för skjutsen och för lekstunden!

Kommentarer

 1. Härligt med hundbus och vad roligt att Tosca bromsar sig för att Eddie ska gå att jaga!

  Jättevacker tistel! Renfanan också.

  Ska bli intressant att se om om medlet fungerar. Duktigt att få ner priset sådär - det är väl annars Stures specialitet!

  Ja, hm. Den där saken ser ut som en sån. Fast mer som en hunds...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är så otroligt genomsnäll, den här hunden. Och så olika hon leker med olika hundar... Vida biter hon i nackskinnet hela tiden, morrar och låter och brottas och bär sej åt. Aldrig på det sättet med någon annan hund. Då är hon så försiktig och varsam och helt annorlunda. Så anpassningsbar!

   Sture har väl lärt mej, helt enkelt. Jag behövde inte ens bråka, bara föreslog att jag skulle få lägre pris och vips! så var det nere på halva. Hoppas att det håller knotten borta.

   Och saken... ja... *S*

   Radera

Skicka en kommentar