Före jobbet

Före jobbet hinner vi såklart ut en sväng i skogen. Tosca gör ett fynd så fort hon hoppar ut ur bilen. En tom skinkförpackning - hurra! Den luktar gott, smakar gott och så kan man tugga på den så den låter också, En tip top-leksak! *S*

 Hon behåller den länge, länge och är såååå nöjd med sej själv!

Vi går förbi ett igenväxt sandtag. Men det går ju fint att springa upp och ner här ändå. Tosca roar sej verkligen.

Nöjd med sej själv, längst upp på kanten.

 Och nere i gropen ligger det lite snö kvar, hurra! Vad skoj!

 Och sen tar hon sej en röjarrunda, runt runt runt.

 Ingen kan springa så fort som jag!

Kommentarer

 1. Hon kan konsten att roa sig, den goda Tosca! Flaskor, skinkförpackningar och fläskfilé - vad mer kan man begära!? Men matte var väl liiiite väl snål - kunde hon inte unna den lilla stackars hungriga hunden en halv filé? ;-)

  Fina vårbilder, nu får det väl va' slut med snö!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näpp. Den här hunden får inget annat än sin egen mat och sitt eget godis (som ofta är just mat, foderkulor, det också). Hon har inte ens kommit på att man kan tigga vid bordet (märkligt, eftersom hon kommer på en hel massa andra goda idéer).

   Kalla mej snål, det är helt okej för mej! *S*

   Och jag håller med dej, nu borde det vara slut med snö. Just idag, måndag, skiner solen och vi har hela +12 grader!!! Sensationellt!

   Radera
  2. Haha... sådär principfasta var vi oxå - de första 14 åren! Numera har vi släppt ganska rejält på matreglerna - husses stackars små flickor behöööver lite paté - och andra goda människomatssaker - bland sina matkulor förstår du ;-) Det är bara att blunda och acceptera hans fånigheter! Gammelgäddorna är nöjda!

   Radera
  3. Precis så funkar det här också. Först lär man sej vad som gäller... alla regler och så... sen kan man bryta dem hur som helst! *S*

   Radera
 2. Va?! Har jag inte kommenterat den underbaraste? Häpen. Men...lyckliga du med en sån lycklig hund!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar