Sköna söndag

Den här sköna söndagen började med en tur på Klampen medan Sture hämtade alla tre bosvedjegrabbarna.

Notera PINNEN som sticker ut till höger om Toscas huvud. Den är lika lång åt andra hållet men det syns inte på bilden *S*

Jag har gott om såna här knasiga bilder på Tosca.

Spanar över vattnet.

Så är det dags för badhuset. Alfred ska på simskola och behöver någon som sällskapar honom dit. Emil följer gärna med.

 Johan badar också gärna, liksom jag förstås.

 Efter simskolan hjälper vi badvakten Kristian att ta ut flytön, till Alfreds förtjusning.

 Cyklop är kul.

Emil och Alfred.

Killarna samlade i solskenet.

Alfred blir hämtad av sin mormor och de andra två av sina föräldrar. Föräldrarna hade med sej Vida, vilket Tosca uppskattade massor!

Först busades det hemma i trädgården.

 Spring, spring!

Och sen åkte vi ut på klubben, där vi gick en liten prommis med lösa hundar innan vi körde lite lydnad på den totalt oplogade planen.

Vida skuttade (efter visst krångel där hon inte riktigt förstod vitsen med att hoppa över, när det är lika enkelt att gå runt) över det lilla lydnadshindret. Några andra små övningar fick hon göra också, som linförighet, inkallning och läggande. Johan tränade lite inför Barn med hund. Allt såg fint ut!

Tosca däremot, drog järnet på inkallningen och bara dummade sej, så till sist blev jag riktigt, riktigt sur på henne. Tråkigt. Hon har inte hittills tagit chansen på inkallning på plan... och jag vill verkligen inte att hon kommer på att det är möjligt att lämna mej där och fåna sej. Men nu gjorde hon det, alltså.

I övrigt var väl koncentrationen inte helt på topp, men hyfsat duktig var hon ändå. Vi övar vidare, såklart. Bilden här ovan har Vickan tagit och jag valde den bland en hel hög, där vårt samarbete inte ser så gott ut som här *S*

Kommentarer

 1. Så herlige bilder fra en flott søndag.
  Alt fra svømming, lek, trening osv.

  Tosca og Vida er så nydelig sammen..smelt!

  SvaraRadera
 2. Så herlige bilder fra en flott søndag.
  Alt fra svømming, lek, trening osv.

  Tosca og Vida er så nydelig sammen..smelt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En fin dag som tog lite på krafterna. Blev bjuden på middag på indisk restaurang också, som avslutning på dagen... han är go, min Sture!

   Tosca och Vida är de bästa av vänner, man blir alldeles varm i hjärtat när man ser dem tillsammans!

   Radera
 3. Men alltså, hon är ju för härlig din Tosca! Livliga, egensinniga unghundar blir dom trevligaste vuxna hundarna - tänk på det! (Den uppfattningen är min egen, inte byggd på vetenskap, men å andra sidan baserad på många års hunderfarenhet...)

  Härliga killar i badet oxå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt. Det är de där hundarna som man behöver anstränga sej lite med som fastnar mest i hjärtat.

   Grabbarna i badet är sköna, de med.

   Radera
 4. En fullödig söndag för både folk och fä. Testa kommer nog din lilla guldlock försöka med länge till. Så länge det finns intelligens och fantasi hos henne och vem vill ha henne annorlunda - inte du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag skulle inte önska henne annorlunda alls. Fast jag skulle uppskatta om hon kom när jag ropade, det skulle jag. Det skulle liksom underlätta för alla och hon skulle kunna få ännu mer frihet. Men, men, hon är som hon är... och jag också... och vi gillar varandra! *S*

   Radera

Skicka en kommentar