Mer snö

Även om de flesta av mina bilder visar en Tosca i full fart, så går det inte undan i svängarna precis hela tiden. Nej då, hon har en väl fungerande näsa också och den använder hon ofta och gärna. Det är mycket som behöver undersökas noggrant.

I förrgår gladdes jag åt lite barmarksstråk nere på Klampen, idag är det åter att pulsa fram genom snön som gäller. Det bekommer inte Tosca ett endaste dugg, men själv tycker jag att det är lite trist. Inte ens en liten solstråle på mitt Guld?!

 Snönosen.

 Vanttjuven Tosca är på gång... morrar och drar... *S*

 ... och har fått ett litet grepp, men idag släpper jag inte! *S*

En liten hoppeliskuttbild måste jag nog ändå bjuda på. Här kommer Tosca över sista diket innan vi går nerför backen och ut på planerna vid klubben igen. Det var där vi var idag.

Så åkte vi hem och lagade nån sorts lunchmiddag. Sen lunch eller jättetidig middag, eller en slags kombination... för nu har vi ätit så vi nästan sprack och det blir inte så värst mycket mer mat idag, tror jag.

HÄR hittar man receptet på fläskfilégratängen och till det serverades de där små potatiskakorna igen. De är jättegoda! Och filén blev också bra.

Kommentarer

 1. Jag ska inte klaga så mycket - här har det bara kommit 5 cm snö medan ni fått rejält.

  Maten ser underbart god ut och de där potatiskakorna var jättegoda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade ju mer kvar under än ni, det är nog det som gör att det ser så mycket ut. Men visst, för mycket är det! Alldeles för mycket.

   Potatiskakorna tror jag jag ska göra som en enda stor i fortsättningen. Trevligt med de små, men så attans trist att diska muffinsformen. Jag är lite bekväm av mej... *S*

   Radera

Skicka en kommentar