Klubben o lite träning

En liten runda i solskenet i skogen kring brukshundklubben. Tosca har just kommit upp med näsan ur snön och det går knappt att se att hon har ett ansikte?! *S*

 Havet ligger öppet!

Och solen skiner på Guldhunden.

Tyvärr har det snöat en del sen sist vi var här och planen som var så plogad och fin hade ganska tjockt med snö idag, så det planerade lydnadspasset blev ganska kort. Det var helt enkelt jobbigt att gå där. Men det vi gjorde gick rätt bra. Morrig och galen är hon, men det är ju kul. Ett par inkallningar, läggande under gång, linförighet och till och med lite fritt följ. Hade med apportbocken för första gången nån annanstans än hemma. Mot förmodan var det inga problem alls. Hon tog den de två gånger jag bad henne om det och såg så förnöjd ut med det. Avslutade med två små skutt över lågt hinder. Två åskådare hade vi fått vid det laget och koncentrationen var svår att hitta, men det gick med mutors hjälp att få vovvens uppmärksamhet.

Och efter det fick hon förstås hälsa på människorna, till hennes stora lycka. Hon är verkligen social, Tosca. Glad i folk på riktigt!

Kommentarer

 1. En riktig brukshund är hon - din Kaka. Är briarden förresten klassad som brukshund, eller? Vallhund? Vacker är hon iaf, din solskenshund!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tosca tuggar flitigt på sina horn, buffelhornet har hon i bilen och kronhjorten här hemma, inne. De luktar inget alls och hon biter inga stora bitar av dem, så även jag är nöjd.

   Japp, briarden är en brukshund och kan användas till lite av varje. Det finns de som vallar med sina hundar också, men det har jag aldrig provat på.

   Och ja... visst är hon vacker! Tack!

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Vackra bilder som vanligt på Tosca. Solen skiner så vackert på henne:-)
  Så mycket snö ni har kvar. Hoppas nu de nya benen och kexen blir till belåtenhet både för Tosca och dig;-) Nu håller jag tummarna att ni blir framröstade och får ett fint pris:-) Lycka Till!!

  Nu på fm tog jag stygnen på Teds knä. Det har läkt bra men är väldigt svullet än. På Måndag ska han göra en Mr-röntgen.

  Må nu så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alldeles för mycket snö för min smak, men det är bara att försöka gilla läget.

   Hoppas verkligen att det ordnar sej med Teds knä!

   Ta hand om er!

   Radera

Skicka en kommentar