Blandat och mixat

Har inte hunnit fotografera så mycket idag, så jag bjuder på lite blandad kompott från februari så här långt...

Vi har ju haft en Vida i huset. Tassen hennes syns nere till vänster. En leksakssamling mellan skorna är ju bara såååååå mycket "retriever" *ha ha ha*

Och de där skorna. Suck. Stures favoritskor. Utslitna för länge, längesedan, men han vägrar att slänga dem.


 I onsdags var vi och tittade på Alfred, som var på hockeyskola i Nolby.

Lite taktiksnack med grabbarna.

Igår kväll var jag på jobbet men Sture hade besök här hemma under tiden. Gästerna verkade vara lite trötta? Hasse vilar sej...

 ... och Johan somnade på våra sängar.

Till och med Tosca låg ner en stund, ser jag på bilderna som Vickan knäppte med min kamera.

Det verkar för övrigt som om man kan rösta EN GÅNG OM DAGEN på Tosca i den där tävlingen där man kan vinna presentkort på Royals hundfoder... så om du har en liten sekund eller två till övers så klicka dej gärna in på länken HÄR. Tusen tack på förhand!

Idag var Alfred här och käkade semla. Han hade provat en gång förut och tyckte inte om det. Absolut inte mandelmassan iallafall, som han hade petat bort. Men det här var ju en helt annan slags semla, hembakad och med god mandelmassa. Nästan hela gick ner.

Kommentarer

 1. Vilken ordentlig Vida! Ser jätteroligt ut.
  Underbart fin bild på Tosca, där vid soffbordet. Den pälsen!
  IDAG är det Fettisdag, inte igår eller i november, *fniss* men kul att Alfred gillar din bättre än köpt. Stå på skridskorna har han lärt sig också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet jag väl... att det är idag som är fettisdagen, men du förstår Hillevi... att jag jobbar idag igen och då kan jag ju inte äta semla tillsammans med nära och kära, så jag var faktiskt tvungen att fuska lite. Så det så.

   Radera
 2. Åh, nu var vi där igen... semlor!!! Du lyckas verkligen fresta... även här firar vi Fettisdagen - Mardi gras - men i sorglig avsaknad av semlor. Pannkakor (crêpes) ersätter fransmännen med, dom är inte alltid helt civiliserade... fransmännen alltså, inte pannkakorna :-)

  Nu går jag genast in och lägger ännu en röst på den vackra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltså inte enbart positivt att bo i briardens hemland. Man går miste om en och annan semla och tekaka och sånt. Man kan inte äta pannkaka istället för semla, det borde vem som helst förstå! *S*

   TACK för rösten!

   Radera

Skicka en kommentar