Ny väg igen

Här har vi alltid gått till höger, mot Forsa. Det är den där steniga stigen full med rötter, där vi en gång blev ikappkörda av en cyklist i uppförsbacken.

Idag tar vi vänster här istället, för att se var vi hamnar då.

 Torrt träd, fin hund.

 Det är hyfsat stenigt den här vägen också...

 ... faktiskt.


Vi går och vi går.

Men det blir rätt kul, för till sist kommer vi fram här. Och här har vi varit tidigare. Det är också enkelt för mej att ringa till Sture och förklara var vi är någonstans, så han kan komma och hämta oss. På så sätt slipper vi vända och gå tillbaka samma väg. Mycket trevligt!

Mycket trevligt har vi senare på eftermiddagen också, men det är en helt annan historia. Tosca fick vara duktig och vänta i bilen ganska så länge. Hon fixade det helt utan att bita sönder något. Väldigt duktig!

Kommentarer

  1. Knöggligt värre! Men fint att hitta nya stigar och sen slippa gå tillbaka samma väg. Fina Tosca som snällt lät bli att äta upp bilen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är lika glad varje gång hon låter bli det... att äta bil.

      Radera
  2. Så utrolig flotte turterreng dere har. Mange fine stier som er merket, det er litt trygt og godt når enn går alene. Leser at Sture skulle hente dere, antar at han kjørt dere et sted for å slippe dere av? Må dere kjøre langt for å komme hit i denne skogen?

    Skulle ønske jeg fikk til flere slike turer selv, men med full jobb blir det bare helgen enn får til slike turer. Ihvertfall nå når det mørkner fort om ettermiddagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han skjutsar oss hit och dit, den gode Sture, så att vi ska slippa gå i våra vanliga "hemmaskogar" hela tiden. Men det är bara sisådär 10 min dit, så nej, det är inte alls långt. Vi har en massa bra skog i närheten och det är jag så glad för!

      Jag är också glad att jag jobbar som jag gör, så jag har möjlighet att utnyttja dagsljuset på bästa sätt för usch, så korta dagarna är nuförtiden.

      Hur är det med Mille?!?!?!

      Klem.

      Radera
  3. Mille har skadet/slått albuen sin. Var hoven å ga tegn til smerte i albuen når veterinæren undersøkte henne. Så fikk beskjed om å holde henne i mest mulig ro i fem dager, men turer på maks 15.minutter. I tillegg går hun på betennelsesdempende/smertestillende i disse fem dagene. Hun har blitt veldig fin så fort hun begynte på medisinene. Viser ikke tegn til halthet nå. Fikk beskjed om å kontakte veterinæren igjen om hun begynte å halte igjen, når hun var medisin fri. Da må det evt. taes røntgen osv. Fikk en ny veterinær denne gangen, men hun var super hyggelig og interessert.

    Ja, det må være deilig med mulighet for å kose seg på dagtid med Tosca.
    Høres ut som et super sted å bo, så nære skogen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar