7 månaders-kakan!

En halv hink lavar om dagen, påstår Hillevi att man behöver äta för att klara kolhydratbehovet. Bra att veta var man ska hämta dem, i händelse av nödtider.

Idag går vi den där vägen som kommit att kallas för "Kroken". Isen lägger sej på sjön, men idag är det plusgrader, så det är blött uppepå.

Så 7-månaders-valpen kan slurpa i sej en skvätt vatten. Troligen inte för att hon är törstig, utan för att hon tycker att det är kul att slaska med vatten! *S*

Svårt att fota i höstmörkret. Här provar kameran med blixt. Blir ju inget vidare, det heller. Men notera att hon har en liten kotte i munnen. Här har vi den apporterande briarden, minsann *S*

 Lycka! Tosca har fått med sej en rejäl isbit från nån pöl... sååååå kul! Tycker hon, alltså.

Tugga, tugga... att hon inte fryser munnen av sej?!

Tiden går så fort, så fort. Har lite svårt att förstå att hon redan blivit 7 månader gammal. Det var ju nästan alldeles nyss jag hämtade hem henne?!!

Då... då såg hon ut såhär.

Idag, när vi kom hem efter eftermiddagsturen till skogen var det nästan mörkt. Mellan vägen och upp mot vår granne, den hundrädda, stod det två mörka gestalter. Jag stirrade och så stirrade jag lite till. Jo! Det var två stora, rejäla älgar som stod där och glodde. De tog ett par kliv uppöver och stod så snyggt i siluett mot grannens ljusa hus. Jag sprang in efter kameran, men nä... de hann ge sej av under tiden. Synd. Inte för att det kanske hade blivit så väldigt fina bilder, men någonting möjligen.


Kanske dags att skaffa och sätta upp en sån här?! *S*

Kommentarer

  1. Åh, hon har vuxit lite! Skarp bild med blixten får du också, jag får minsann aldrig till det med samma lika kamera, jag.
    Kul med älgarna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon har det, vuxit "lite". Vägde 8 kg vid hämtning och väger nu 27(!) kg. Hon är ju nästan lika stor o tung som Ida var som vuxen. Hon behöver inte bli så värst mycket större alls, faktiskt.

      Häftigt med älgarna. Väldigt nära, väldigt stora. Enorma!

      Radera
  2. Så flotte bilder fra fine turer.
    Tiden går så fort tenk 7 mnd. Ikke lenge siden jeg var med i planleggingen din angående en valp.

    Vi har vært hos dyrlegen igjen, i dag ble det røntgen også.
    Det ble det jeg fryktet, så litt trist ettermiddag. Men nå skal jeg snu og fokusere å tenke nye muligheter for Mille og meg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du, Trude... nyss var hon ju inte ens född, den lilla Toscan?! Och nu är hon redan Stora Damen. Konstigt, för medan jag väntade på henne gick tiden så sakta... och nu går den så fort! *S*

      Men detta med Mille... du måste berätta! Vi får höras på mailen. Klem.

      Radera

Skicka en kommentar