Njaaa...

Det såg bra ut i början, det här spåret. Fastän jag hade gått i rätt taskig terräng med mycket hål och knölar och svårframkomligt för små ben. Det var dumt av mej, men det såg finare ut än det var.

Lite trassel blev det, men hon snokade sej fram i kringelikrokar. N ä s t a n ända fram, men då kom det folk och gick på vägen (som jag hade utgått ifrån) och de pratade och lät alldeles för mycket och för intressant för en liten folkkär Tosca. Så nä, jag bröt där och gick och hämtade ank-slut-leksaken själv.

Sen plockade vi sisådär en liter blåbär istället så får vi spåra lite bättre en annan dag. Ingen fara på taket.

Hade glömt minneskortet hemma i datorn och det inbyggda minnet i kameran är inte stort. Därför blir det inga fler bilder från dagens äventyr i Bergaskogen, förutom den här vyn. Här gick vi längs en mysig skogsväg och tittade på havet. Solen sken och hösten visade sej från sin allra vackraste sida. Vad vi har det bra!

Hm. Det finns en väldig massa olika tester på nätet. Man kan till exempel kolla vilket djur man liknar på sin profilbild på Facebook. Jag har ju FB för att uppfödaren lade ut bilder och filmer på Tosca och syskonen när de var små just där... så då var jag "tvungen" att skaffa mej ett konto för att kunna se. För SE ville jag ju, såklart.

Jag har ingen större lust att hänga ut mitt liv just där, så därför har jag en sån här bild på söta fina hunden som profilbild och det är den bilden som används när man gör det här testet som alltså ska visa vilket djur "jag" liknar. Eeeeh... Tosca liknar en bäbisapa?! Va?! *S*

Kommentarer

 1. Jamen, det stämmer ju precis! En liten orangutangbäbis är Tosca!

  Nu var jag ju tvungen att kolla FB via mitt lånekonto... har ju fått dubbelt upp med byttor och vad fiiiin din sida är och vad duktig du är att uppdatera!

  Roligt med filmsnutten där hon tar av dig glasögonen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns inget på FB som inte finns här i bloggen. Filmsnutten med glasögonen ligger ju här också, såklart. Jag slänger ut en bild eller tre där, när jag ändå uppdaterar här, bara.

   Orangutangbäbis? Jahaja. Ja, jag tycker ju den är söt, den där, och det är Tosca också *S*

   Radera
  2. Jaha! Filmen här måste jag ha missat eftersom jag hade så liten surfmängd. Men det är bra att allt finns här också, så slipper jag det för mig svårladdade FB.

   Tosca - orangutang. Embla var babian, hon!

   Radera
  3. Jag vill verkligen inte "tvinga" nån till FB. Jag har ett enormt motstånd mot det själv, men det är en kommunikation med uppfödaren och några till i den "kretsen", så jag har vikt ner mej. Men som sagt, allt (och lite mera) finns alltid här också.

   Varmt lycka till idag, Hillevi. Jag tänker på er hela tiden.

   Radera

Skicka en kommentar