Lördag kväll

Åker in till sta'n och medan jag väntar på hämtmaten på kinathairestaurangen övergår regnandet ute till ett regelrätt skyfall. OJ! Vad det regnade. Jag försökte fota genom fönstret, men bilden visar inte riktigt hur enormt mycket det regnade.

Maten inmundigades i Bosvedjan, hos Emma, Olle och Alfred, och regnet övergick snabbt till solsken igen. Denna fantastiska, dubbla regnbåge tog plats på himlen. Inte heller här gör lillkameran fenomenet full rättvisa, men ni får tänka er så fint det var.

Emma, som jobbat hela dagen och redan klippt x antal människor, klippte mej också. Kort och fint blev det. Tusen tack!

Tossiga Toscan uppförde sej väl därborta på Bågevägen, men tyckte nog ändå att det var ganska vilsamt att komma hem till "skogen" igen. Eller åtminstone hem till den vanliga gräsmattan. När hon gjort det hon behövde parkerade hon tassarna på den här gamla körsbärsträdstubben, stirrade stint på mej som för att säga: "Nu har jag hittat på ett bra trick alldeles själv, ro hit med godiset!"

Jag berömde henne och gick för att hämta en kratta för att hiva ut den lilla bajshögen i skogen. När jag kom tillbaka stod hunden kvar med framtassarna på stubben. Hon hade ju inte fått nåt Goooooodis?!! 

Jag föll till föga och gav henne en liten gotta, tappade krattan rakt på henne... hon flög iväg en liten bit och tyckte nog att jag var skapligt dum. 

Men vilken liten rolig hund jag har?! Hitta på såna där grejor och så helt sonika kräva belöning?! *S* Hillevi har nog alldeles rätt, som skrev att vi nog kommer att få mycket glädje av henne. Det får vi. Garanterat.

Frisyren? Jo, den blev bra. Kort och fin. Hon är duktig, Emma.

Kommentarer

  1. Tosca vet redan hur hon ska skatta dig på det goda i fickan... men att ge henne hela krattan var väl att ta i!!??
    Det är skönt med kort hår och snyggt är det också!!
    Kram och kli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon hade inte bett om nån kratta, så det var lite överdrivet från min sida, håller med dej där, Bibbi.

      Jag trivs bra med mitt hår, men oj, så fort det växte ut tofsar vid öronen! Tur att jag har Emma, som fixar lätt som en plätt!

      Kram å kli!

      Radera
  2. Vilken regnbågebild!

    Ja, låter du bli att tappa krattor på Tosca *fniss*, så kommer hon nog att bli en mycket spännande hund att jobba med och njuta av!

    Enda ackdelen med kort hår är väl att det måste klippas ganska ofta. Men med egen, personlig frisör gör ju inte det något! Fint blev det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var ju ganska taskigt att slänga trädgårdsredskap på henne, när hon var så duktig. Jag ska låta bli det i fortsättningen! Hade den här hunden hänt mej för många år sedan hade hon garanterat synts på appellplanerna runtom lite varstans, nu är det bara jag själv som får njuta av henne, men det är inte det sämsta heller!

      Fattar inte hur hår kan växa så fort? Det växte ju ungefär INGET så länge det var långt. Då räckte det med att kapa av en bit en eller två gånger om året... nu har det bara gått lite drygt en månad. Men Emma har lovat att klippa mej resten av mitt liv, så jag har mitt på det torra! Sicken lyx, va?!

      Radera
    2. Jobbar med gör man väl hemma också, tycker jag. Allt behöver inte protokollföras... mer än på bloggen, då!

      Radera
    3. Det gör man. Jobbar. Med allehanda småsaker, mest hela tiden. Och du har helt rätt i att det inte behöver poängsättas och protokollföras och registreras hos SKK och allt det där. Det är ju precis det jag säger... att hade det varit för x antal år sedan... men nu är det jag som får njuta av allt roligt! Och jag är nöjd med det!

      Radera

Skicka en kommentar