Kalas

Alfred kom med en ballong till mej...

... som fyllde år. Sture envisas med att han vill ta en bild av mej, så här poserar jag. Cykel"lampan" fick jag av mina föräldrar och den väckte en hel del positiv uppmärksamhet och fram emot kvällen blev det riktigt effektfullt med lyset i mörkret. Fin grej.

Här öppnar jag andra paket. Många fina saker fick jag, en del som jag inte hade en aning om att jag ville ha. Men det ville jag! *S*

Smörgåstårta x3. Den med ostbågar på kallas i receptet för " Smörgåstårta till kidsen", men kidsen var inte så värst förtjusta i den ändå. Fast köttbullarna var goda iallafall.

Alice kollar att det är rätt antal rosor.

Johan har länge, länge pratat om Den Perfekta Presenten till mej och ända sen förra sommaren har han haft koll på när jag fyller år nästa gång. Äntligen är det dags att öppna paketet från honom... det är en vattenflaskehållare till cykeln, Johan kilar ner i garaget och monterar den på cykelramen åt mej. Tackar!

Till vänster om mej ser man paellapannan från Muurikka, som jag också fick i present. Spännande att prova lite mer utomhusmatlagning, jag gillar ju sånt!

Alfred roar sej i badrummet. Tömmer ur halva flaskan med flytande tvål och gör sej ett snyggt(?) skägg. I vanlig ordning slutar vattenleken med att han är "ganska" blöt och alla kläder åker av och ungen parkerar sej i duschen. Det är bra, då vet man var man har honom en stund *S*

Den yngre generationen umgås på sedvanligt modernt sätt - vi telefonerna. Alfred har duschat klart och mumsar på dagens femte bulle, eller nåt.

 Folk.

Sture pausar från umgänget och har parkerat sej i soffan en stund. Men ser ut att må rätt gott där också. Jag jämför bilden på Alfred här ovan, den där han sitter i sängen. Nog ser man att de är släkt... pojken och hans farfar?!

Kommentarer

  1. Annika i Lindby3 maj 2015 kl. 12:29

    Grattis i efterskott Cornelia! Fin blogg du har :-) Dina bilder är underbart fina!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annika!
      Tusen tack för gratulationer och goda ord!

      Radera
    2. Finns lite hästbilder längre ner...

      Radera
  2. Vilken fin dag du fick! Klart man behöver en massa som man inte visste att man behövde! Vattenflaskan var jättebra, så mycket och långt som du trampar. Vilken kul lampa! Jag hade gillat ostbågetårtan, jag, mums med tunnbröd. De andra ser också hur goda ut som helst - du kan verkligen åstadkomma mirakel!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mirakel är väl att ta i litegrann *S* Men gott var det och alldeles för mycket hade jag gjort också, fast det anade jag ju i förväg. Tycker ändå att det är bättre att det blir över än att det känns snålt. Så fick vi bjuda bort lite rester igårkväll, men ingen blev nog ledsen för det *S*

      Radera
  3. Hej Cornelia!
    Såååå fina presenter du fick:)) Cykelflaskan och lampan var ju perfekt till dig:)) Fint kort Sture tog på dig med alla vackra rosor:))
    De där smörgåstårtorna såg sååå smarriga ut:) Du är duktig på Allt du gör:))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rosorna är fantastiska, står här fortfarande. Till glädje, verkligen!

      Smörgåstårta är jag väldigt svag för... festligt och gott. Och så kan man göra helt färdigt i förväg = praktiskt också.

      Ha det så bra du kan med dina knän och allt annat som bråkar med dej!

      Radera

Skicka en kommentar