Jobbar lite på egen hand...

Medan Sture städar bilen och Olle är här och "av-möglar" en barnvagn som stått ute och fått lite växtlighet på sej gör jag rent köksfläkten. Det är ytterligt välbehövligt, minsann. Usch, vad fettigt och äckligt det är!

Men det är inte då jag skär mej i fingertoppen. Det händer när jag på eftermiddagen ska göra några beställningskort... jag tar den stålkantade linjalen och skalpellen och håller i ordentligt så att det inte ska glida iväg för mej... och vips! så är jag en fingertopp kortare. Eller nääää! Så illa gick det inte, men ett rejält hack blev det. Vassa grejor har jag och jag tog i ordentligt, så det skulle bli rakt och bra. Tjosan!

Sen är det inte så att jag vill göra reklam här... men den här bilden i ett mail från Arken i morse tycker jag är så söt.

Och visst borde alla ha chansen till lite djurmys? Jag också.

Kommentarer

  1. Har du inte hört talas om att det finns kantskärare?? Tom. jag har en sån!! Du ska ju vara rädd om dina fingrar! Det blöder ju inte så lite när man kortar av en fingertopp... även om man skär lite.

    Har du (ni) börjat tänka på att ha lite djurmys i ert liv igen?? Det är nog alldeles rätt för dig kan jag tro... även om det inte händer nu! Hoppas att du mår bättre nu!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har en skärlinjal som skär så fint, men nu var det ett litet "specialskär" som skulle göras... dock var inte planen att fingret skulle gå med där i snittet *S*

      Jo, nog tänker jag... men vi får väl se vart de tankarna tar vägen någonstans.
      Kram!

      Radera
  2. Aj, då - fingertopparna som är så känsliga - nu blir du klumpig några dagar. Hoppas att du inte har alltför många kortbeställningar just nu, då.

    Ja, djurmys önskar jag dig så och jag hoppas att tankarna hittar fram och rätt så småningom, helst nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var kortbeställningar jag höll på med... och de tre som var "akuta" är avklarade, så det ska nog gå bra. Och så är det ringfingret som jag klumpade till det med... och det använder man ju inte så flitigt.

      Radera

Skicka en kommentar